Mes turime 428 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4066
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20267
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96297
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Draudimo brokerės Aldonos Bernatavičienės kontoroje – platus draudimo pasiūlymų pasirinkimas

2014 m. balandžio 9 d. trečiadienis Nr. 27 (1365)

Jau kuris laikas Švenčionyse, Vilniaus g. 10, šalia „Gintarinės vaistinės“ stovi reklaminis skydas, kviečiantis užsukti į brokerinę draudimo kontorą. Kadangi pavasarį ypač aktualios draudimo paslaugos vairuotojams, užsukau ir aš pasižiūrėti. Pasirodo, čia dirba gerai pažįstama draudimo brokerė Aldona Bernatavičienė.

Mūsų pokalbis prasidėjo nuo to, kokias draudimo ir konsultavimo paslaugas gali gauti žmogus, užsukęs į naujai atidarytą uždarajai akcinei draudimo brokerinei bendrovei „Socialinės garantijos“ priklausančią brokerės Aldonos Bernatavičienės kontorą.

- Mūsų bendrovė yra tarp penkių stipriausių brokerinių bendrovių, o tai jau savotiška garantija ir mūsų klientams. Žmonės kartais visai be reikalo vengia užsukti į draudimo brokerio kontorą, juk čia visada galima gauti platesnį pasiūlymų spektrą. O jau tada pats žmogus turi teisę pasirinkti vieną ar kitą variantą. Mes teikiame visas draudimo paslaugas, visų kompanijų ir visų rūšių. Klientams stengiamės parinkti patį geriausią variantą, bet kaip jau minėjau, galutinis sprendimas priklauso pačiam žmogui, - sako brokerė Aldona Bernatavičienė.

- Ar skiriasi draudimo kainos ir nuolaidos draudžiantis draudimo bendrovėje ir pas brokerę Aldoną?

- Praktiškai nesiskiria, tik pas mus platesnis pasiūlymų spektras. Kartais galime draudimą išskaidyti. Pavyzdžiui, draudžiant pastatus ir turtą, pastatus galime apdrausti vienoje draudimo bendrovėje, o turtą – kitoje. Žiūrime, kur sąlygos ir kainos žmogui prieinamos. Išskaidome ir draudimo įmokas. Visada stengiamės išsiaiškinti visas sąlygas, kliento galimybes ir poreikius, ir tada siūlome įvairius variantus, o kaip ir ką rinktis – sprendžia žmogus. Užsukę pas mus, galite gauti visas draudimo paslaugas ir konsultacijas. Galima viską sužinoti ir paskambinus telefonu 8 601 88452. Žmogus, apsidraudęs brokerinėje kontoroje, turi lygiai tas pačias teises, kaip apsidraudęs draudimo bendrovės atstovybėje, - sako draudimo brokerė Aldona Bernatavičienė.

Paskui dar ilgai kalbamės apie įvairius draudimo, žalų atlyginimo ir kitus gyvenimiškus atvejus, kai tenka susidurti su draudimo subtilybėmis, o atsakymus į daugelį klausimų galima gauti užsukus į draudimo brokerės Aldonos Bernatavičienės brokerinę kontorą Švenčionyse, Vilniaus g. 10. Čia sužinosite apie akcijas, nuolaidas visose draudimo bendrovėse, o tada galėsite rinktis, kur ir kaip draustis. Patogu ir paprasta.

Algis JAKŠTAS

 
Reklaminis skydelis