Mes turime 378 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4821
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21022
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:97052
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Visuotinis susirinkimas JOD Švenčionių skyriuje

2014 m. balandžio 2 d. trečiadienis Nr. 25 (1363)

Kovo 28 dieną Švenčionėlių miesto kultūros centre vyko Jaunimo organizacijos DARBAS Švenčionių skyriaus visuotinis susirinkimas, kurio metu buvo renkamas naujas organizacijos pirmininkas bei valdybos nariai.

Pasveikinti skyriaus narių atvyko Jaunimo organizacijos DARBAS pirmininkas Benas Cechanavičius, Švenčionių rajono vicemerė Raja Krupenina, Švenčionių rajono mero patarėja bei JOD Švenčionių skyriaus garbės pirmininkė Inga Varnienė ir Jaunimo organizacijos DARBAS garbės pirmininkas bei LR Seimo narys Viktoros Fiodorovas.

Visuotinio susirinkimo metu Gintaras Steponėnas pristatė veiklos ataskaitą, kurioje apžvelgė ne tik gausybę nuveiktų darbų, bet ir pasidalino mintimis bei puikiais prisiminimais apie šią organizaciją. Vėliau susirinkimo dalyviai ištrinko naująją JOD Švenčionių skyriaus pirmininkę. Prieš tai skyriui keturis metus vadovavęs Gintaras Steponėnas savo pareigas patikėjo Dianai Čop, skyriaus nariai tam pritarė. Gintaro teigimu, ši aktyvi, perspektyvi, didelių tikslų turinti mergina buvo geriausia kandidatė šioms pareigoms užimti. Visi nariai bei gerbiami svečiai naujajai pirmininkei linkėjo daug ištvermės, stiprybės, išradingumo, nesuklupti pasitaikius nesėkmėms kelyje ir vesti savo skyrių lyderystės keliu.

Visuotinio susirinkimo metu taip pat buvo renkama skyriaus valdybą, kurią sudaro skyriuje už tam tikrą sritį atsakingi žmonės. Skyriaus sekretore antrajai kadencijai buvo išrinkta Silvija Jastremskaitė, atsakingąja už viešuosius ryšius – Dovilė Vanagaitė, atsakingąja už renginių organizavimą – Lijana Sadovskaitė, atsakingąja už dekoracijas – Valerija Guiskaja, Švenčionėlių miesto pogrupio vadove – Viktorija Ambrulaitytė. Visa komanda buvo išrinkta bendru skyriaus bei gerbiamų svečių sutarimu.

„Labai dėkoju skyriaus nariams bei gerbiamiems svečiams už pasitikėjimą manimi bei už suteiktą progą. Pažadu, jog tikrai stengsiuosi Jūsų nenuvilti. Puikiai suprantu, jog būti pirmininke – didelė atsakomybė, tačiau manau, jog tam esu pasirengusi. Aš tikrai turiu noro, o juk noras bei pastangos ir ves mūsų skyrių į priekį. Žinoma klysiu, tačiau klaidos yra gerai, iš jų mes mokomės, jų dėka tobulėjam, bet visgi iš anksto už jas atsiprašau“, – įspūdžiais dalinosi naujoji JOD Švenčionių skyriaus pirmininkė Diana Čop.

Dovilė VANAGAITĖ

 
Reklaminis skydelis