Mes turime 236 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5400
mod_vvisit_counterŠią savaitę:30530
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:77856
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Pasieniečių poledinės žūklės varžybos

2014 m. kovo 1 d. šeštadienis Nr. 17 (1355)

Vasario 22 d tęsdami gražią tradiciją jau šeštus metus Švenčionių užkardos pareigūnai organizavo poledinės žūklės varžybas ant Šaminių ežero. Šią tradiciją puoselėja ir nenutraukia naujasis Švenčionių užkardos vadas majoras Algirdas Andrulionis.

Šventėje buvo įvairių rungčių: pirmosios pagautos žuvies, daugiausia pagautų žuvų, didžiausio pagauto laimikio, eketės gręžimo, moterų šaudymo varžybos bei galiūnų rungtis tarp vyrų. Rungčių nugalėtojai buvo apdovanoti diplomais ir prizais. Eketės gręžimo rungtyje pasižymėjo Švenčionių užkardos vadas, didžiausias laimikis užkibo A.Vitkovskij, taikliausiai šaudė Lina Urbonienė, stipriausias galiūno rungtyje buvo jos vyras.

Po varžybų iš sugauto gausaus laimikio buvo verdama žuvienė, kurią kaip ir kiekvienais metais virė žuvienės šefas – A.Šekštela. Viso renginio metu skambėjo R.Rumbučio gitara atliekamos žinomos dainos, kurias dainavo visi šventės dalyviai. Gražus oras ir puiki nuotaika lydėjo visus susirinkusius pareigūnus ir jų šeimos narius. Visi nuoširdžiai dėkojo renginio organizatoriams Rasai Šešplaukienei, Olgai Kalinovskienei bei Voitui Paukštai.