Mes turime 382 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1889
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18090
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94120
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Pildyk“ vartotojai bendrauti neribotai galės dar pigiau

2014 m. kovo 1 d. šeštadienis Nr. 17 (1355)

„Pildyk“ ne veltui yra populiariausia išankstinio mokėjimo paslauga Lietuvoje. Viena iš priežasčių, kodėl žmonės mėgsta „Pildyk“, yra gera mokėjimo planų pasiūla – kiekvienam pagal poreikius ir už mažą kainą.

Smagiausia „Pildyk“ naujiena dabar yra neribotų pokalbių ir SMS planas „Visi“ vos už 14 litų/mėn. Verta paskubėti jį užsisakyti, kol kaina tokia maža.

 

Neriboti pokalbiai ir SMS

Su planu „Visi“ galima neribotai bendrauti visuose Lietuvos tinkluose. „Pildyk“ tokį planą pasiūlė pirmoji tarp išankstinio mokėjimo mobiliojo ryšio paslaugų, o dabar ir ypač sumažino jo kainą.

Šiuo planu galima naudotis labai lanksčiai – nereikia sudaryti jokių sutarčių, o prireikus bendrauti mažiau, kitą mėnesį galima užsisakyti bet kurį kitą planą.

„Žinome, kad vartotojų poreikiai skiriasi, tad stengiamės jiems pasiūlyti kuo įvairesnių mokėjimo planų. Naujas neribotų pokalbių ir SMS planas dar geriau atskleidžia išankstinio mokėjimo paslaugų privalumus – neribotų paslaugų planu galima naudotis pagal poreikį ir už mažą kainą“, – sakė Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

 

Visos paslaugos pigiau

Planą „Visi“ galima užsisakyti nusiuntus SMS žinutę su žodžiu VISI numeriu 1556 (SMS kaina – 0,15 Lt). Užsakytos paslaugos galios visą mėnesį nuo užsakymo dienos.

Be to, kartu su planu galima pasiimti ir pigesnį mobilųjį internetą. Dabar 1GB jo kainuoja 3 Lt/mėn.

Plačiau apie „Pildyk“ pasiūlymų galiojimą bei kitas jų sąlygas galima sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba internete adresu www.pildyk.lt.

 
Reklaminis skydelis