Mes turime 539 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3971
mod_vvisit_counterŠią savaitę:10381
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92130
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Tele2“ 3G tinklas – dar didesnėje Lietuvos dalyje

2014 m. vasario 1 d. šeštadienis Nr. 9 (1347)

Tai, kad operatoriai kasmet didina savo ryšio aprėptį ir kokybę, geriausiai pastebime galėdami laisvai skaityti naujienas ar tikrinti orų prognozes mobiliajame telefone. Operatorių ryšio aprėpties matavimus atliekanti Ryšių reguliavimo tarnyba (RRT) patvirtino, kad praėjusiais metais ryšio tinklai toliau plėtėsi.

 

Plačiausias ryšys Lietuvoje

RRT skaičiavimai rodo, kad „Tele2“ 2G ryšio tinklas dabar didžiausias Lietuvoje ir apima beveik visą šalies teritoriją – 98,9 proc. Tai reiškia, kad „Tele2“ klientai gali ryšiu kokybiškai naudotis visur šalyje.

Praėjusiais metais „Tele2“ ypač sparčiai plėtė savo mobiliojo interneto – 3G – tinklą. Per pusmetį operatoriaus 3G ryšio aprėptis išsiplėtė į dar dešimtadalį šalies teritorijos. Dabar spartus „Tele2“ mobilusis internetas veikia 79,4 proc. Lietuvos teritorijos.

Tai reiškia, kad mobiliuoju internetu galima naudotis daugelyje miestų ir gyvenviečių bei pagrindiniuose keliuose.

Turint mobilųjį internetą, atsiveria daug naujų galimybių naudotis telefonu – skaityti naujienas ir laiškus, bendrauti socialiniuose tinkluose, žiūrėti video ir klausytis muzikos internete, naudotis programėlėmis, kurios palengvina ir praturtina gyvenimą.

 

Atnaujinta įranga – geresnė kokybė

Plėsdama mobiliojo interneto aprėptį visoje Lietuvoje, „Tele2“ praėjusiais metais kas savaitę įrengė bent po naują 3G bazinę stotį ir atnaujino visas jau esamas. Visa tai ne tik padidino tinklo aprėptį , bet ir pagerino paslaugų kokybę.

Pavyzdžiui, modernizuotų bazinių stočių talpa yra didesnė, todėl daugiau žmonių gali vienu metu naudotis mobiliuoju internetu be spartos praradimų.

„Mobilusis internetas gyventojams reikalingas vis labiau, tad plėsdami tinklą užtikrinam geresnes galimybes juo naudotis. Diegiama moderni tinklo įranga mums leidžia teikti kokybiškas paslaugas, kuriomis už mažą kainą naudojasi jau didžioji dalis Lietuvos „Tele2“ klientų“, – sakė Valerijus Kovzanas, „Tele2“ technikos direktorius.

Plačiau apie „Tele2“ ryšio aprėptį galima susižinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba interneto svetainėje www.tele2.lt