Mes turime 216 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2023
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16022
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:63348
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Išvyka į festivalį – konkursą „ALLEGRO 2013“

2013 m. gruodžio 14 d. šeštadienis Nr. 92 (1335)

Judesiu išreikšti jausmus lengviau nei žodžiais. Ištvermė, plastika ir grakštumas, sėkmė ir nusivylimas, visa tai gražiai susipina į žodį – šokis.

Lapkričio 30 d. Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos šiuolaikinio šokio kolektyvas „Šėlsmas“ (vadovė Edita Račinskienė), dalyvavo baleto šokėjų (mėgėjų) festivalyje-konkurse „ALLEGRO 2013“, modernaus šokio žanre. Festivalis vyko M.K.Čiurlionio meno mokyklos šokio teatro scenoje. Nenumaldomas noras tobulėti, pamatyti kitus ir parodyti save skatina dalyvauti tokiuose renginiuose. Įtampą, susikaupusią prieš pasirodymą, išsklaidė žiūrovų ir komisijos plojimai. Neišdildomais įspūdžiais po puikių pasirodymų ir gražių akimirkų dalinomės dar ilgai. Parsivežėme dovanų, padėkas ir daug gerų emocijų.

Šokis kartu ir paprastas, kartu ir labai sudėtingas. Bet sunkus darbas repeticijų metu, nublanksta prieš galimybę pasirodyti didelėje scenoje.

Edita RAČINSKIENĖ