Mes turime 360 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3863
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14050
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90080
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokykla „krikštijo“ pirmokus

2013 m. lapkričio 20 d. trečiadienis Nr.85 (1328)

Spalio 24-oji – įsimintiniausia diena Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos mokiniams. Tądien vyko pirmokų krikštynos. Rinkdamiesi temą krikštynoms, mes, septintokai, ilgai dėl to svarstėme. Pasiūlymų buvo įvairių, bet galiausiai pasirinkome kariuomenės temą. Juk ateidami į meno mokyklą mes tampame savotiškais kareiviais. Meno mokyklos kareiviais – atsakingais ir pareigingais žmonėmis. Ateiname čia su tikslu – išmokti kuo daugiau ir išeiti iš čia su atestatais rankose. Stengiamės ir pirmokams perteikti tas žinias.

Renginį pradėjome muzikos skyriaus apžvalga. Pirmasis pasirodė Ilonos Vinikaitės vadovaujamas vokalinis ansamblis. Vėliau žaidėme žaidimus su vaikais, o po to pradėjome šokių skyriaus apžvalgą. Vaikams buvo linksma. Pirmokai noriai vykdė mūsų sugalvotas užduotis. Viena iš užduočių buvo priesaika, kurią kartodami jie pasižadėjo elgtis pareigingai. Juk meno mokykloje svarbiausia siekti savo tikslo, o tam reikalingas atsakomybės jausmas. Pirmokėlių veiduose matėme šypsenas, o tai buvo geriausias atsidėkojimas mums.

Renginio pabaigoje meno mokyklos direktorius Raimondas Gaidys įteikė pirmokams krikšto liudijimus. Vaikai, išpaišytais skruostais, nuoširdžiomis šypsenomis ir žibančiomis akytėmis, buvo patenkinti. Labai džiaugiamės, kad į meno mokyklą kasmet noriai plūsta vaikai. Vaikai, kurie stengiasi dėl savo ateities. Malonu žinoti, kad Juliaus Siniaus meno mokykla dar ilgai gyvuos pirmokų dėka!

Smiltė JONUŠAITĖ

 
Reklaminis skydelis