Mes turime 290 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3172
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13359
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89389
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Lietuvos paštas jau priima prenumeratą 2014-iesiems

2013 m. spalio 26 d., šeštadienis Nr.79 (1322)

Lietuvos paštas jau kviečia gyventojus ir verslo organizacijas pasirūpinti ateinančių metų prenumerata. Šiemet Lietuvos paštas siūlo kaip niekada platų tiek leidinių, tiek prenumeratos užsakymo būdų pasirinkimą.

„Jau nuo šios savaitės tiek gyventojus, tiek verslo įstaigas bei įvairias organizacijas kviečiame prenumeruoti leidinius 2014 metams. Šiemet prenumeratoriams siūlome ne tik plačiausią leidinių pasirinkimą lietuvių, rusų, lenkų, anglų ir kt. kalbomis, bet ir patogiausius prenumeratos būdus“, – teigė Lietuvos pašto Pardavimų tarnybos direktorius Arūnas Venckavičius.

Pasak A. Venckavičiaus, šiemet užsiprenumeruoti leidinius bus galima ne tik bet kuriame pašte ar per laiškininką, bet ir internetiniame tinklalapyje www.prenumeruok.lt bei telefonu 8 700 55400. Leidinių prenumerata taip pat priimama ir visuose „PayPost“ skyriuose, kurių Lietuvoje yra 150.

„Siekiame, kad kiekvienam gyventojui, – kad ir kur gyvenančiam – mieste ar kaime, – būtų prieinama leidinių prenumerata. Galbūt kažkam patogu užsisakyti leidinį internetu. Tie, kurie neturi prieigos prie interneto, savo užsakymą gali pateikti laiškininkui ar paskambinę Lietuvos pašto informacijos telefonu“, – prenumeratos užsakymo galimybes dėstė A. Venckavičius.

Gyventojai ir verslo įmonės galės rinktis iš beveik 700 pačių įvairiausių leidinių – nacionalinių, regioninių, įvairių žurnalų, leidžiamų tiek Lietuvoje, tiek užsienio šalyse.

Prenumeruoti leidinius galima įvairiam terminui – metams, pusmečiui, ketvirčiui ar porai mėnesių.

 
Reklaminis skydelis