Mes turime 375 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2017
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18218
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94248
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kartu su visa Europa

2013 m. spalio 23 d., trečiadienis Nr.78 (1321)

Zigmo Žemaičio gimnazija ir Adutiškio vidurinės mokyklos Svirkų skyrius kartu su 28 Europos partneriais ir Tarptautine sporto ir kultūros asociacija ISCA ir EURO SPORT spalio 7-13 dienomis organizavo Judėjimo savaitę „Move Week“. Stengėmės įtraukti į judėjimą kuo daugiau įvairaus amžiaus dalyvių.

Zigmo Žemaičio gimnazijos bendruomenės nariai prie šios gražios akcijos prisijungė spalio 9 dieną, o Adutiškio vidurinės mokyklos Svirkų skyriaus – spalio 10 d. Judėjimo savaitės dalyviai - priešmokyklinės ugdymo grupės vaikai, 1-8, 10-12 klasių mokiniai ir kūno kultūros mokytojai. Lengvosios atletikos rudeninio sezono uždarymui buvo surengtas bėgimas raižyta vietove (krosas). Iš viso bėgo 100 mokinių ir Svirkų skyriaus pradinės klasės mokytoja.

Visoms dalyvavusioms klasėms buvo įteiktos oficialios Europos judėjimo savaitės apyrankės, o nugalėtojai apdovanoti medaliais. Dėkoju mokiniams, PUC kolektyvui, Švenčionių rajono policijos komisariatui ir Zigmo Žemaičio gimnazijos kūno kultūros mokytojams, palaikiusiems šią iniciatyvą. Primenu, kad olimpiniai principai skatina sportuoti, stengtis iš visų jėgų ir džiaugtis dėl įdėtų pastangų. Judėkime kartu su visa Europa!

Irina BUROKIENĖ

Kūno kultūros mokytoja

 
Reklaminis skydelis