Mes turime 295 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2240
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12427
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88457
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2” siūlo geras sąlygas pradėti naudotis išmaniuoju

2013 m. spalio 12 d., šeštadienis Nr.75 (1318)

Išmaniaisiais telefonais Lietuvoje jau naudojasi beveik kas trečias mobiliojo ryšio vartotojas. Lyg ir nemažai, bet dar daug žmonių jų neišbandė. Naujas specialus „Tele2“ plano pasiūlymas suteikia gerą galimybę tai padaryti už nedidelę kainą.

Už 17 litų mėnesio mokestį nauji ir esami „Tele2“ klientai galės kalbėti net 420 minučių, išsiųsti 5000 SMS ir išnaršyti 300 MB internete.

Be to, kartu su naujuoju mokėjimo planu vartotojai galės už gerą kainą pasiimti ir vieną iš naujausių „Samsung“ išmaniųjų telefonų.

 

Visos paslaugos – viename plane

Naujasis „Tele2“ planas apjungia visas reikalingas mobiliojo ryšio paslaugas ir jos siūlomos už mažesnį nei įprasta mėnesio mokestį. Tai patogu žmonėms, kurie nori ir skambinti, ir rašyti, ir naršyti.

„Pasiūlymas yra skirtas žmonėms, kurie nori neriboti savęs, paslaugomis naudotis patogiai ir nepermokėti. Maža kaina visada svarbi, bet tam, kad sutaupytum, nebūtina atsisakyti pažangių technologijų siūlomų galimybių ir gerų telefonų. Todėl siūlome XXI amžiaus poreikius atitinkantį telefoną su visomis reikalingomis paslaugomis ir galimybę sutaupyti“, – sako Daiva Matukienė, „Tele2“ prekinio ženklo vadovė.

Už nedidelį 17 litų mėnesio mokestį suteikiama tikrai daug paslaugų, kurių pakaks ir daug bendraujantiems – 420 minučių pokalbių skambučiams į visus tinklus ir net 5000 SMS žinučių.

Kartu suteikiama 300 MB naršymui. Pradedantiems mobiliojo interneto vartotojams toks duomenų kiekis bus pakankamas ir leis skaityti naujienas internete, siųsti elektroninius laiškus.

„Išmanieji telefonai populiarėja, nes smarkiai praplečia ribas, kam gali būti naudojamas telefonas. Vienam svarbiausia bus programėlės, leidžiančios pažiūrėti šeimos narių buvimo vietą ir jaustis saugiau. Kitas žmogus labiausiai džiaugsis galimybe visada turėti internetą po ranka. Galiausiai, kiekvienas suranda, kaip išmanusis gali palengvinti ir praturtinti jo gyvenimą“, – pasakojo D. Matukienė.

 

Išmanieji telefonai vos nuo 8 litų per mėnesį

Išmaniųjų populiarėjimą ypač skatina auganti nebrangių ir kokybiškų telefonų pasiūla. Su mokėjimo planu juos įsigyti galima dar geresnėmis kainomis.

Norintiems, kad telefonas veiktų tikrai greitai, skirtas „Samsung Galaxy Trend“. Vartotojų mėgstamas išmanusis telefonas turi galingą procesorių, o jo 4 colių ekranas išsiskiria ryškiomis spalvomis.

Mėgstantiems kompaktiškus ir patogius telefonus, puikiai tiks „Samsung Galaxy S Duos“. Praėjusiais metais pristatytas modelis turi 5 megapikselių kamerą ir itin ilgai neišsekančią bateriją. Be to, telefone vienu metu galima naudotis dviejomis SIM kortelėmis.

Norintiems į gyvenimą įnešti daugiau spalvų, „Tele2“ siūlo „Samsung Galaxy S II Plus“. 16 milijono taškų gama bei 8,1 megapikselio kamera leis daryti itin kokybiškas nuotraukas.

Renkantis naująjį planą bei sudarant dvejų metų sutartį, pradinė įmoka už šiuos „Samsung“ modelius yra 199 Lt. Iškart sumokėjus už telefoną šią kainos dalį, vėliau už jį reiks mokėti mažesnes mėnesio įmokas. Už „Samsung Galaxy Trend“ mėnesio įmoka yra 8 Lt, už „Samsung Galaxy S Duos“ – 10 litų, o už  „Samsung Galaxy S II Plus“ – 30 litų.

Daugiau informacijos apie telefonus ir pasiūlymus galima sužinoti apsilankius artimiausiame „Tele2“ salone.

 
Reklaminis skydelis