Mes turime 223 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1476
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15475
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:62801
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švenčionėlių miškininkai tapo miškininkų kūrybos konkurso „Miškininkas“ laureatais

2013 m. spalio 2 d., trečiadienis Nr.72 (1315)

Generalinė miškų urėdija kartu su Lietuvos Respublikos aplinkos ministerija organizavo šalies miškų urėdijų darbuotojų kūrybos darbų konkursą tema „Miškininkas“. Iš viso konkurse dalyvavo daugiau nei 90 šalies urėdijų darbuotojų, kurie pateikė daugiau nei 300 kūrybos darbų: 225 fotografijos, 21 tapybos, 38 medžio drožybos ir 20 rašto darbų, iš kurių buvo renkama 30 geriausių fotografijų, 5 drožybos, 5 tapybos ir 5 tekstinės kūrybos darbai. Geriausius darbus išrinkti patikėta interneto lankytojams, kurie apsilankę tinklapyje www.valstybiniaimiskai.lt galėjo balsuoti už jiems patikusius darbus. Savo balsus atidavė daugiau nei 2 tūkst. portalo lankytojų.

Gerai buvo įvertinti VĮ Švenčionėlių miškų urėdijos darbuotojų pateikti darbai: Jono Barzdėno fotografijai „Balinukas – banginukas“ interneto portalo lankytojai skyrė 6 vietą, Rimanto Nalivaikos fotografija „Po septyniolikos valandų slėptuvėje“ ir straipsnio autorės fotografija „Girininkas moko JMB narius atpažinti medieną“ pateko į išrinktų fotografijų trisdešimtuką.

Rugsėjo 27 dieną Druskininkų miškų urėdijos Miško muziejuje „Girios aidas“ įvyko konkurso laureatų apdovanojimo ceremonija, į kurią susirinko konkurso dalyviai ir svečiai iš įvairių šalies urėdijų. Šventės dalyvius pasveikino Druskininkų miškų urėdijos miškų urėdas Zenonas Naujokas bei generalinio miškų urėdo pavaduotojas Petras Kanapienis, perdavęs laureatams Generalinio miškų urėdo Benjamino Sakalausko sveikinimą. Generalinio miškų urėdo vardu Petras Kanapienis kūrinių autoriams palinkėjo, kad neblėstanti meile savo profesijai ir gamtai įkvėptų naujiems darbams. Iš viso padėkos raštais ir prizais arba padėkos raštais apdovanoti 45 konkurso dalyviai.

Onutė GYLIENĖ

VĮ Švenčionėlių miškų urėdijos ryšių su visuomene specialistė