Mes turime 264 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:844
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19388
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:66714
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Tele2” klientams – pigūs skambučiai į Didžiąją Britaniją, Airiją ir Norvegiją

2013 m. rugsėjo 25 d., trečiadienis Nr.70 (1313)

Artimiesiems išvykus į užsienį, skambučiai yra greičiausias ir patogiausias būdas palaikyti ryšį su jais, o nuo šiol jis bus dar ir pigus.

Kad atstumai tarp valstybių mažėtų ir žmonės galėtų bendrauti savęs neribodami, Lietuvos mobiliojo ryšio lyderė „Tele2“ drastiškai sumažino skambučių kainas į tris šalis, kur gyvena daugiausia lietuvių emigrantų – Didžiąją Britaniją, Airiją ir Norvegiją.

 

Tarptautiniai pokalbiai už vietinių kainą

Pigiai skambinti į užsienį galima pasirinkus naują „Tele2” mokėjimo planą „Užsienis 300“. Už 30 litų mėnesio mokestį suteikiama 300 minučių skambučiams į visus Lietuvos, Didžiosios Britanijos, Airijos ir Norvegijos tinklus.

Tai reiškia, kad iškalbėjęs visas suteikiamas minutes, už kiekvieną žmogus bus sumokėjęs tik po 10 centų. Pasikartosime – tik po 10 ct/min skambinant į Didžiąją Britaniją, Airiją ir Norvegiją!

O juk tai – ne ką daugiau nei kainuoja pokalbiai Lietuvoje. Tokia tarptautinių pokalbių kaina yra mažiausia tarp siūlomų šalies operatorių.

„Matydami emigracijos statistiką, pasirūpinome, kad bendravimas su išvykusiais artimaisiais taptų toks pat prieinamas ir pigus, lyg jie gyventų kitame Lietuvos mieste. Didelio skirtumo tarp vietinių pokalbių bei skambučių į populiariausias tarp mūsų emigrantų šalis nebebus. Mažos pokalbių kainos leis su artimaisiais bendrauti dažniau ir sutaupyti”, – sakė Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.

Remiantis 2012 m. Lietuvos Statistikos departamento duomenimis, beveik pusė, 48 proc., iš Lietuvos išvykusių piliečių pasirinko Jungtinę Karalystę. Antra pagal populiarumą liko Airija (9 proc. išvykusių gyventojų). Į Norvegiją per paskutinius metus išvyko 8 proc. emigrantų.

 

Pigios ir kitos paslaugos

Planą „Užsienis 300” galima pasirinkti kaip pagrindinį mokėjimo planą ir jį naudoti pokalbiams Lietuvoje bei užsienyje, pagal poreikį užsisakyti sutaupyti padedančių SMS ir megabaitų paketų bei kitų paslaugų.

Jei reikia ne tik kalbėti, bet ir rašyti žinutes, galima užsisakyti SMS paketą – 1000 SMS žinučių už 3 Lt/mėn. arba 10 000 už 4 Lt/mėn.

Žmonės, kurie nori naudotis mobiliuoju internetu, gali prie mokėjimo plano už gerą kainą pasirinkti ir megabaitų naršymui: 100 MB už 5 Lt/mėn., 1 GB už 10 Lt/mėn. ar 5 GB už 29 Lt/mėn.

Planą „Užsienis 300“ galima užsisakyti bet kuriame „Tele2“ salone visoje Lietuvoje. Tai galima padaryti sudarius neterminuotą sutartį, tad artimiesiems grįžus į Lietuvą, plano bus  paprasta atsisakyti.

Esami klientai savo turimą planą gali pakeisti į planą „Užsienis“ pagal sutartyje aprašytas plano keitimo sąlygas. Jas galima susižinoti ir „Tele2“ salonuose ar nemokamu telefonu 117.

Bendrovės „RAIT“ 2013 m. rugpjūčio mėn. atliktos apklausos duomenimis, „Tele2“ yra populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas operatorius Lietuvoje. Beveik pusė apklausos dalyvių teigė, kad naudojasi „Tele2“ paslaugomis.