Mes turime 307 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5325
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23869
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:71195
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Mini futbolo varžybos „Jaunimo iššūkis ir patirtis“

2013 m. rugpjūčio 17 d., šeštadienis Nr.59 (1302)

Įpusėjus vasarai, liepos 20 d., Švenčionėlių sporto klubas „Žeimenis“ organizavo mini futbolo turnyrą. Pirmas etapas vyko Švenčionių papildomo ugdymo centro stadione, kuriame dalyvavo penkios komandos. Po komandų tarpusavyje vykusių rungtynių paaiškėjo nugalėtojai. Keturios komandos dalyvavo antrajame etape Pabradėje.

Rugpjūčio 11 d. Pabradės miesto stadione buvo surengtos antrojo etapo mini futbolo varžybos projekto „Jaunimo iššūkis ir patirtis“ taurei laimėti. Varžybose dalyvavo septynios komandos iš Švenčionių, Švenčionėlių, Pabradės ir Ignalinos. Komandos burtų keliu buvo suskirstytos į du „A“ ir „B“ pogrupius.

Pusfinalyje susitiko komandos: Švenčionėliai - Švenčionių „Kūna I“; Pabradės „Modulis“ - Pabradės „Veteranai“. Dėl trečios vietos kovojo - Švenčionių „Kūna I“ ir Pabradės „Veteranai“. Rezultatu 6:1 nugalėjo Pabradės „Veteranai“ komanda. Jai ir atiteko trečioji vieta.

Finale susitiko „A“ ir „B“ pogrupių komandos nugalėtojos Švenčionėliai ir Pabradės „Modulis“. Rezultatu 4:0 laimėjo Švenčionėlių komanda. Komandoms nugalėtojoms buvo įteiktos taurės, medaliai ir futbolo kamuoliai.

Švenčionėlių sporto klubo „Žeimenis“ vadovas Stanislav Podvoiskij dėkoja projektą finansavusiai Švenčionių rajono savivaldybės Jaunimo reikalų tarybai, renginio partneriams Lietuvos gatvės vaikų ir jaunių futbolo asociacijai. Didelį ačiū taria visiems renginio dalyviams: komandoms jų vadovams, treneriams ir rungtynėse teisėjavusiems teisėjams: Aleksandrui Podnebesnov, Lukui Babachinui, Sauliui Kaušiniui, Viačislavui Meškovui, Kęstučiui Pilipavičiui ir vyr. teisėjui Česlovui Širvinskui. Švenčionių Papildomo ugdymo centro darbuotojams už stadiono paruošimą varžyboms.

Stanislav PODVOISKIJ

Švenčionėlių sporto klubo „Žeimenis“ vadovas