Mes turime 318 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1913
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12100
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88130
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kelininkai aktyviai prisijungė prie akcijos „Darom 2013“

2013 m. gegužės 18 d., šeštadienis Nr.35 (1278)

2008 metais Lietuvoje buvo pradėta organizuoti švarinimosi akcija „Darom“. Kiekvienais metais Valstybės įmonės „Vilniaus regiono keliai“ darbuotojai aktyviai dalyvauja organizuojamoje veikloje. Ne išimtis buvo ir šių metų gegužės 11 dieną įvykusi aplinkos gražinimo akcija „Darom 2013“, kurios metu kelininkų pajėgos buvo sutelktos daugelyje Vilniaus apskrities rajonų.

Švenčionių rajone kelyje Nr. 102 Vilnius – Švenčionys – Zarasai 66-ajame km kartu su Sarių seniūnijos atstovais buvo švarinama pakelės poilsio aikštelė. Taip pat, padedant Trakų rajono Aukštadvario regioninio parko atstovams buvo sutvarkyta ir nuo šiukšlių išlaisvinta pakelės poilsio aikštelė magistraliniame kelyje Nr. A16 Vilnius – Prienai – Marijampolė, Strėvoje. Čia buvo surinktos ir į maišus sudėtos atsitiktinės atliekos, išvežti stambiagabaričiai daiktai ir padangos, mechanizuotai nušluota asfaltbetonio danga.

Ukmergės rajone didelę dalį atliekų sudarė surinktos iš pakelių automobilių padangos, kurios buvo nuvežtos į surinkimo punktą. Vilniaus rajone į pakeles surinktas ir suneštas šiukšles surinko specialiai tam tikslui paskirtas transportas.

Kelininkai džiaugiasi, kad savo indėliu galėjo prisidėti prie šio kilnaus tikslo – išlaisvinti Lietuvą nuo šiukšlių.

 
Reklaminis skydelis