Mes turime 269 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:945
mod_vvisit_counterŠią savaitę:26075
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:73401
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švenčionėlių „Žeimenos“ bendruomenė gėlėmis papuošė savo miestą

2013 m. gegužės 15 d., trečiadienis Nr.34 (1277)

„Papuoškime aplinką, kurioje gyvename!“, tokiu šūkiu Švenčionėlių miesto bendruomenė „Žeimena“ kvietė visus neabejingus, mylinčius savo miestą gyventojus į organizuojamą akciją „Žydintis mano miestas“ – gegužės 10 dieną 9 valandą į Švenčionėlių miesto seniūnijos kiemelį atsinešti nors po keletą daigelių ryškiaspalvių gėlių arba sodinukų.

Spygliuočių sodinukų, vienmečių ir daugiamečių gėlių bei dekoratyvinių augalų parūpino ir Švenčionėlių miesto seniūnas Algimantas Žeimys, ir bendruomenės narės, ir miesto gyventojai. Ypač dosnios buvo Leokadija Dalgedienė ir Aldona Vasiljeva, kurios puoselėja savo namų aplinką ir nori, kad visas miestas būtų gražesnis. Gėlynėlį Švenčionėlių centre gegužės 11 d. visuotinės tvarkymosi akcijos „Darom“ metu pasodino „Žeimenos“ bendruomenės narės, dalį augalų padovanojo seniūnijai, kad jie būtų pasodinti, ten, kur jų labiausiai reikia.

Akcijos „Darom“ metu visoje Lietuvoje, taip pat ir Švenčionėliuose, tvarkėsi ir kitos organizacijos bei įstaigos, buvo tvarkomas ne tik miesto centras, bet ir atokesni parkai bei miškeliai.

Irena POŽĖLIENĖ