Mes turime 419 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4114
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14301
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90331
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Pildyk“ vartotojai galės rinktis iš 100 mobiliųjų telefonų

2013 m. balandžio 27 d. šeštadienis Nr.30 (1273)

„Pildyk“ vartotojai pirmieji tarp išankstinio mokėjimo paslaugų vartotojų galės telefoną rinktis iš visų operatoriaus parduodamų modelių. Jie galės įsigyti bet kurį savo svajonių telefoną, o rinktis tikrai yra iš ko – „Tele2“ dabar siūlo beveik 100 skirtingų telefonų.

 

Didesnė pasirinkimo laisvė

„Telefonus „Pildyk“ vartotojai galės be jokių apribojimų rinktis naujausius ir pažangiausius išmaniuosius telefonus. Visų „Tele2“ jiems parduodamų telefonų pradinė kaina bus 1 Lt, už juos atsiskaityti bus galima dalimis per 2 metus.

„Pildyk“ klientai turės daugiausiai pasirinkimo tarp išankstinio mokėjimo paslaugų vartotojų ir galės įsigyti bet kurį „Tele2” parduodamą telefoną“, – sakė Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Pasako jos, „Pildyk“ naujiena yra palanki vartotojams, kadangi telefono aparatą bus galima lanksčiau priderinti pagal asmeninius poreikius – pasiimti mėgstamo gamintojo telefoną, išsirinkti norimą pigesnį ar, priešingai, pažangiausią išmanųjį. Tai leis virš milijono vartotojų turinčiame „Pildyk“ tinkle bendrauti dar patogiau.

Iki šiol išankstinio mokėjimo paslaugų vartotojai naują telefoną galėjo nusipirkti tiktai dviem būdais – mokėdami pilną kainą ar pasinaudoję akcijų pasiūlymais

„Pildyk“ yra populiariausia išankstinio mokėjimo paslauga Lietuvoje. Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) duomenimis, „Pildyk“ paslaugomis naudojasi daugiau nei milijonas išankstinio mokėjimo mobiliojo ryšio paslaugų vartotojų šalyje.

Tarpusavyje jie kalba pigiau, o pasinaudodami papildomomis „Pildyk“ paslaugomis, net ir už 0 ct/min.

 

Daugiau telefonų už gerą „Tele2” kainą

„Tele2” siūlomas mobiliojo ryšio telefonų pasirinkimas yra didžiausias tarp mobiliojo ryšio operatorių. Interneto parduotuvėje www.tele2.lt balandžio viduryje buvo apie 100 skirtingų telefonų.

Šiuo metu „Tele2“ daugiausia siūlo „Nokia“ ir „Samsung“ telefonų, tarp kurių ir „Samsung Galaxy S III“. Taip pat parduodami „BlackBerry“, „LG“, „HTC“, „Motorola“, „Huawei“, „Sony“ ir „Sony Ericsson“ mobilieji telefonai.

Salonuose netrukus taip pat pasirodys „Nokia Lumia 920“, „Samsung Galaxy S4“ ir labai lauktas „Google“ telefonas „Nexus 4“, kurį „Tele2“ ir „Pildyk“ vartotojai galės įsigyti už mažiausią kainą lyginant su kitais mobiliojo ryšio operatoriais.

Didindamas išmaniųjų telefonų pasirinkimą, „Pildyk“ kartu pigina ir mobilųjį internetą. 1 Mb vartotojams dabar kainuoja nuo pusės cento – 1 GB duomenų naršymui „Pildyk“ vartotojai gauna už 5 Lt.

Daugiau apie „Pildyk“ planus bei specialias akcijas galima sužinoti interneto svetainėje www.pildyk.lt, o sužinoti apie telefonus ir už gerą kainą nusipirkti patinkantį galima bet kuriame „Tele2“ salone ar interneto parduotuvėje www.tele2.lt.

 
Reklaminis skydelis