Mes turime 302 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5287
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23831
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:71157
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kviečiame prisijungti prie tarptautinės akcijos Žemės valanda

2013 m. kovo 20 d. trečiadienis Nr.20 (1263)

Kovo 23 d., šeštadienį, pasaulį apskries didžiausia žmonijos istorijoje savanoriška geros valios iniciatyva – Žemės valanda. 20:30 val. vietos laiku viso pasaulio žmonės, verslo organizacijos ir vyriausybės jau septintus metus iš eilės bus pakviestos vienai valandai išjungti šviesas ir leisti Žemei atsikvėpti.

Nepaisydamos religinių, politinių ir rasinių skirtumų, viena po kitos pernai valandai šviesas išjungė net 134 valstybės visuose 7 pasaulio žemynuose. Lietuvoje didžiausiai žmonijos savanoriškai aplinkosaugos iniciatyvai – Žemės valandai – su kitais 3800 miestų visame pasaulyje solidarizavosi daugybė Lietuvos miestų.

Prieš ketverius metus prie šios pilietinės iniciatyvos prisijungusi Lietuva sulaukė didžiulio visuomenės susidomėjimo. Tai leidžia tikėti, kad šiemet Žemės valandos judėjimas išplis visoje šalyje.

Kviečiame rajono gyventojus, verslo ir visuomenines organizacijas kovo 23 d. 20:30 val. vienai valandai išjungti šviesas ir taip išreikšti rūpestį Žemės ateitimi, tapti istorinio įvykio dalimi – Žemės valandos dalyviu.