Mes turime 308 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3324
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13511
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89541
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Domino“ šokėjams – tik auksas!

2013 m. vasario 9 d. šeštadienis Nr.11 (1254)

Šių metų sausio 27 dieną vyko kvalifikacinės sportinių šokių varžybos „Kėdainių krašto atvirasis čempionatas – 2013“, kurį organizavo Kėdainių sportinių šokių klubas „Vilnis“.

Nepabūgę šalčių ir siautėjančios gripo epidemijos jau pirmoje iš trijų varžybų dalyje pasirodė daugiau kaip 100 šokėjų porų iš visos Lietuvos, kurie varžėsi šešiose skirtingose amžiaus grupėse. Aktyviai šokių varžybose dalyvaujantys Švenčionėlių „Domino“ šokių studijos šokėjai ir šį kartą išbandė savo jėgas ir vėl grįžo su puikiais apdovanojimais.

Vaikai II grupėje (8 metų ir vyresni) šoko Ramūnas Filipovičius su Viktorija Menkovaite ir Gabija Krištolaityte bei Lukas Veličko su Gabriele Trapikaite. Visi šios grupės šokėjai buvo įvertinti pirmomis vietomis ir apdovanoti aukso taurėmis.

Jaunesniųjų grupėje – Vaikai I (7 metų ir jaunesni) – tarp 26 porų iš visos Lietuvos Švenčionėliams atstovavo dvi poros. Visi vaikai apdovanoti pirmomis vietomis, ir bendroje įskaitoje 11-tieji buvo Elvita Vilkavickaitė ir Nerijus Šipkauskas, o geriausius rezultatus šį kartą parodė – Orinta Rastenytė ir Ignas Černiauskas, kurie sugebėjo iškovoti net 8-ąją poziciją iš 26. Šios grupės vaikams buvo įsteigtos aukso taurės ir rėmėjų dovanos.

Vadovė Daiva džiaugiasi vis gerėjančiais šokėjų rezultatais ir dėkoja tėveliams už palaikymą ir pastangas, bei vaikams už kantrybę ir sunkų darbą šokių salėje siekiant aukštų rezultatų. Atsipūsti nėra kada – vienoms varžyboms pasibaigus, jau ruošiamės kitoms...

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis