Mes turime 410 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3748
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19949
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95979
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Senjorams skirti telefonai po 1 litą jau „Tele2“ salonuose

2012 m. gruodžio 29 d. šeštadienis Nr.99 (1243)

Telekomunikacijų bendrovei „Tele2” už 1 litą pasiūlius specialiai senjorams skirtus mobiliuosius telefonus „Huawei G 500“, jie greit sulaukė didelio populiarumo ir buvo išpirkti. Šiuo metu visus „Tele2” salonus jau pasiekė nauja šių telefonų siunta, tad visi norintys per šventes save ar artimuosius nudžiuginti tokia dovana, dabar gali tai padaryti. Senjorų laukia ir specialus pokalbių planas, kuris leis sutaupyti ir bendrauti dar daugiau.

 

Galimybė bendrauti nevaržomai

„Žmonių susidomėjimas patvirtino, kad šie telefonai ir pasiūlytas pokalbių planas atitinka senjorų poreikius. Dabar, per šventes, ypač geras laikas pasinaudoti geru pasiūlymu ir sau ar artimiesiems padovanoti galimybę kalbėtis nevaržomai ir skambinti ne tik kai būtinai reikia, bet ir kai norisi bendrauti“, – sakė Tomas Burovas,  „Tele2“ marketingo vadovas.

Norėdami kalbėti laisvai, visi senjorai gali pasinaudoti specialiai jiems skirtu mokėjimo planu. Jis kainuoja 8 Lt per mėnesį ir suteikia 100 minučių skambučiams į visus Lietuvos mobiliojo ryšio tinklus. Be to, pasirašant sutartį su dviem pasirinktais abonentiniais numeriais „Tele2“ tinkle galima bendrauti visiškai nemokamai ir be apribojimų, už tai kas mėnesį mokant vos po 1 litą už kiekvieną.

 

Patogus ir paprastas telefonas

Kad skambinti būtų patogu ir paprasta, „Tele2“ siūlo specialiai senjorams skirtą mobilųjį telefoną. Pasirinkus planą senjorams ir pasirašius 18 mėn. paslaugų teikimo sutartį, toks telefonas kainuos vos 1 Lt be jokių papildomų telefono mokesčių.

Telefonu lengva naudotis – ekrane aiškiai matosi tekstas, o dideli mygtukai leidžia lengvai surinkti numerį.

Patogiam naudojimui pritaikytas „Huawei G 500“ turi du greituosius mygtukus, kuriuos paspaudus iš karto surenkamas iš anksto nustatytas telefono numeris. Telefone įdiegtas ir specialus pagalbos skambučio mygtukas, kuris leidžia greitai paskambinti bendru pagalbos numeriu 112.

„Huawei G 500“ turi ir daugiau naudingų funkcijų – žibintuvėlį, radiją, didinamąjį stiklą ir fotoaparatą. Be to, reikalingiausios funkcijos, tokios kaip telefono atrakinimo bei žibintuvėlio mygtukai, išdėstyti telefono šone. Taip paskambinti ir pasinaudoti reikalingiausiomis funkcijomis galima daug greičiau ir paprasčiau.

Naujuoju pokalbių plano ir telefono už 1 Lt pasiūlymu pasinaudoti gali ir nauji, ir esami „Tele2“ klientai. Tai padaryti galima visuose „Tele2“ salonuose ir internetu, svetainėje www.tele2.lt.

Bendrovės „RAIT“ rugsėjo mėn. atliktos apklausos duomenimis, „Tele2“ yra populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas operatorius Lietuvoje. Beveik pusė apklausos dalyvių teigė, kad naudojasi „Tele2“ paslaugomis.

 
Reklaminis skydelis