Mes turime 221 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2004
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16003
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:63329
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2012 m. gruodžio 29 d. šeštadienis Nr.99 (1243)

Pėstysis pareigūnams siūlė kyšį

Pabradėje 22 metų vaikinas bandė papirkti policijos pareigūnus 20 litų kyšiu.

Nedrausmingas jaunuolis patruliams įkliuvo Pabradėje, Vilniaus gatvėje, kai ėjo draudžiamoje vietoje. Kelių eismo taisyklių pažeidėjas policininkų prašė jo nebausti, o galiausiai pasiūlė 20 litų. Už šį poelgį kyšio siūlytojas buvo sulaikytas ir po apklausos paleistas.

Dėl šio įvykio Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Apvogė senoles prisistatęs elektriku

Švenčionių rajone, padaugėjo atvejų, kai rajono gyventojai apgaudinėjami įvairiais būdais. Apgavikai telefonu praneša apie artimojo nelaimę, prisistato policijos pareigūnais, banko darbuotojais ir kt. Šį kartą Švenčionių mieste vakarų skirstomųjų tinklų darbuotoju (elektriku) prisistatęs asmuo užeidavo į namus ir apvogdavo garbaus amžiaus moteris.

Gruodžio 20 dieną, į Švenčionių rajono policijos komisariatą kreipėsi Švenčionių miesto gyventojos, pensininkės, kurios pranešė, kad po tariamo elektriko apsilankymo pasigedo rankinuko, mobilaus telefono ir pinigų. Dėl minėto įvykio Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK pradėjo ikiteisminį.

Tirdami šį įvykį, tą pačią dieną, Švenčionių r. PK Kriminalinės policijos pareigūnai operatyviai nustatė ir sulaikė įtariamąjį R.Z., gim. 1976 m. Minėtas asmuo teisėsaugai buvo žinomas ir ankščiau. Švenčionių rajono apylinkės teismas įtariamajam paskyrė kardomąją priemonę – suėmimą vienam mėnesiui. Įvykis tiriamas.

 

Švenčionių r. PK inf.