Mes turime 386 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4860
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21061
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:97091
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2” paruošė kalėdinių dovanų mėgstantiems bendrauti

2012 m. gruodžio 15 d. šeštadienis Nr.96 (1240)

Kaip ilgai džiaugiatės gauta kalėdine dovana? Atsakome – jeigu tai „Tele2“ dovana, džiaugsmas gali trukti ir dvejus metus. Būtent tiek laiko nemokamai kalbėti su „Tele2” ir „Pildyk“ paslaugų vartotojais galės tiek nauji, tiek esami „Tele2“ klientai, pasirinkę vieną iš bendrovės siūlomų mokėjimo planų.

Kalėdinės staigmenos čia nesibaigia – „Tele2” klientai taip pat galės kiekvieną mėnesį išsiųsti tūkstantį nemokamų SMS žinučių į visus Lietuvos tinklus. O norintys save pačius ar artimuosius per šventes pradžiuginti nauju išmaniuoju telefonu, nesunkiai jį išsirinks bendrovės salonuose – juose daugybė modelių dabar kainuoja vos nuo vieno lito.

 

Nemokami pokalbiai ir SMS

„Niekas taip nesuartina žmonių kaip nuoširdus bendravimas. Todėl kviečiame per Kalėdas nudžiuginti dovanomis, leisiančiomis ir daug bendrauti, ir sutaupyti. Šventiniai pasiūlymai padės taupyti visus dvejus metus, klientai galės nemokamai kalbėti bei siųsti SMS“, ‒ sako Tomas Burovas, „Tele2” marketingovadovas.

Galimybė iki dvejų metų nemokamai kalbėti „Tele2“ tinkle ir siųsti 1000 nemokamų SMS žinučių į visus Lietuvos tinklus suteikiama naujiems ir esamiems klientams, pratęsusiems ar sudariusiems sutartį metams arba dvejiems bei pasirinkusiems vieną iš siūlomų planų (taikomas mėnesio mokestis – nuo 20 Lt).

Galima rinktis planą „500 minučių”, „Plius“ arba „Skambink!”. Kartu su šiais planais vartotojams suteikiama paslauga „Nemokami pokalbiai „Tele2“ tinkle“ bei 1000 nemokamų SMS.

 

Telefonai – nuo 1 Lt

Nors per šventes malonu sulaukti sveikinimų skambučiu ar žinute, dar daugiau džiaugsmo artimam žmogui suteikia netikėta dovana – pavyzdžiui, išmanusis telefonas.

Artėjančių švenčių proga „Tele2“ siūlo rinktis tarp daugybės „Samsung“, „LG“, „Nokia“, „Sony“ ar „Huawei“ telefonų modelių. Pasirašius 24 mėnesių sutartį, jie kainuos nuo vieno lito.

Plačiau apie telekomunikacijų bendrovės pasiūlymus galima sužinoti „Tele2“ salonuose arba užsukus į interneto svetainę www.tele2.lt.

 
Reklaminis skydelis