Mes turime 349 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:6210
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28097
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:72080
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2011 m. birželio 8 d., trečiadienis Nr. 42 (1089)

Cirkliškio seniūnijoje surastas negyvas Vilniaus m. gyventojas

Gegužės 29 dieną Švenčionių rajono policijos komisariate įregistruotas Viešosios tvarkos skyriaus Prevencijos poskyrio tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad Cirkliškio seniūnijoje, netoli kelio Švenčionys-Vidutinė, krūmuose, buvo rastas vyriškos lyties lavonas. Kadangi prie lavono nebuvo rasta jokių asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų, įvykio vietoje nustatyti lavono asmenybės nepavyko. Pirminės lavono apžiūros metu išorinių smurto žymių ant kūno nepastebėta.

Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai iškart ėmėsi visų galimų priemonių neatpažinto lavono asmenybės nustatymui. Pareigūnai apsilankė Mylių, Salomenkos, Strūnaičio kaimuose, bendravo su minėtų aplinkinių kaimų gyventojais, apie surastą nenustatytos asmenybės lavoną informavo gretimų rajonų policijos komisariatus bei atliko kitus neatpažinto lavono asmenybės nustatymo veiksmus, tačiau paieškos buvo nesėkmingos – niekas į policiją dėl dingusio be žinios asmens nesikreipė.

Po keleto dienų pareigūnai sulaukė skambučio iš Ignalinos rajono gyventojo. Pastarasis pranešė, kad pas jį prieš savaitę laiko buvo atvykęs porai dienų paviešėti draugas iš Vilniaus, kuris dėl sveikatos problemų buvo paguldytas į Švenčionių rajono ligoninę. Paleistas iš ligoninės, jis nei pas savo draugą, nei į savo namus nesugrįžo bei artimiesiems apie savo buvimo vietą nepranešė. Apibūdinus ieškomo asmens požymius netrukus paaiškėjo, kad minėtas nenustatytos asmenybės lavonas yra Širvintų rajone registruoto, o Vilniaus mieste gyvenančio R.A., gim. 1969 m. Tiksli R.A. mirties priežastis bus nustatyta atlikus teismo medicininį tyrimą.

 

Partrenkė briedį
Gegužės 31 d. gautas anonimo pranešimas, kad kelyje Vilnius-Pabradė automobilis susidūrė su staiga į kelio važiuojamąją dalį išbėgusiu briedžiu. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „VW Passat“ vairuotojas V.P., gim. 1954 m., kuris dėl patirtų traumų išvežtas į Vilniaus universitetinę greitosios pagalbos ligoninę.

 

Konfliktai
Birželio 1 d. įregistruotas Švenčionių miesto gyventojo P.M. pareiškimas, kad Švenčionyse, bare-kavinėje, jį sumušė iš matymo pažįstamas jaunuolis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str. 1 d.
Birželio 1 d. įregistruotas Švenčionių r. PK VP VTS PP tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad Švenčionyse, bare-kavinėje, matant pašaliniams asmenims žodinio konflikto metu V.J. ir A.O. puolė mušti L.Z., gim. 1988 m. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str. 1 d.

 

Išdaužė langus
Birželio 3 d. įregistruotas Pabradės miesto gyventojos V.M. protokolas-pareiškimas, kad nežinomi asmenys išdaužė virtuvės ir kambario lango stiklus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR 284 str. 1 d.

 

Dingo pinigai
Birželio 3 d. pranešė J.M., kad Pailgio bazėje po nakties iš poilsiautojų piniginės dingo 800 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR 178 str. 2 d.

 

Pavogė CD grotuvą
Birželio 5 d. įregistruotas Švenčionių miesto gyventojo G.U. protokolas-pareiškimas, kad, išdaužus jam priklausančio automobilio „VW Passat“ vairuotojo durų stiklą, iš automobilio pavogtas CD grotuvas „JVC“. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

 

Savaitės statistika
Nuo gegužės 30 d. iki birželio 6 d. Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruota: 2 nusikaltimai žmogaus sveikatai, 2 turto sunaikinimo ar sugadinimo atvejai, 24 viešosios tvarkos pažeidimai, 2 chuliganizmo atvejai ir 8 vagystės. Per savaitę įvyko 4 eismo įvykiai, vieno iš jų metu nukentėjo automobilio vairuotojas, sulaikyti 5 neblaivūs vairuotojai, rastas 1 lavonas, 24 asmenys nubausti už administracinius teisės pažeidimus ir 5 kartus išvykta į šeimyninius ginčus.

 

http://www.policija.lt/svencioniupk/
Tel. 112, pasitikėjimo telefonas (8 387) 66411

Švenčionių r. PK inf.