Mes turime 276 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2171
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20715
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:68041
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švenčionėliuose duris atvėrė naujas sveikatos centras

2011 m. birželio 8 d., trečiadienis Nr. 42 (1089)

„Paplokite stipriau, delnus sudėję vienas prieš kitą, - linksmai ir entuziastingi susirinkusius į Paškevičių sveiktos centro atidarymą ragino jo šeimininkė gydytoja Ramunė Paškevičienė, net ir šventės metu nepamirštanti savo misijos rūpintis žmonių sveikta. – Juk stipriau paplojus suaktyvinama daug svarbių žmogaus organizmo sveikatai taškų, pagerėja nuotaika, pakyla tonusas“. Ir visi svečiai kaip vienas mielai pakluso švelniajai gydytojai, kuri savo šeimos gydymo įstaigos šūkiu pasirinko sparnuotą frazę „Jūsų sveikata – Jūsų ir mūsų rankose“. Ir tikrai joks gydytojas neišgydys ligonio, jeigu jis pats to nenorės ir nesistengs vykdyti visas gydytojo rekomendacijas.

Į medicinos centro atidarymą atvykęs rajono meras Vytautas Vigelis kartu su centro savininkais perkirpo juostelę, kuri taip pat buvo nepaprasta – išausta p. Ramunės pacientės kaltanėniškės Rasos Breidokienės. Meras pasveikino centro steigėjus Ramunę ir Viktorą Paškevičius, palinkėjo sėkmingo darbo ir pasidžiaugė tokia didele beveik pora dešimtmečių rajone sėkmingai dirbančių gydytojų investicija į medicinos paslaugų kokybę bei pagyrė modernų, šviesų ir erdvų pastatą, kuris dar ir papuošė Švenčionėlių centrą.

Į įkurtuves nešini dovanomis ir šilčiausiais palinkėjimais atvyko Švenčionių r. PSPC vyr. gydytojas Vytautas Vaitkevičius, Švenčionėlių padalinio vyr. gydytoja Aldona Šerėnienė su kolegėmis, Švenčionių rajono ligoninės vyr. gydytoja Irena Politienė, Reginos šeimos gydytojo centro savininkė Regina Valauskienė, Ignalinos sveikatos centro direktorė, Švenčionėlių miesto seniūnas Remigijus Kukėnas, Švenčionių VVG pirmininkė Birutė Borovikienė (pasak p. Ramunės, p. Birutės lengva ranka suteikė gerą impulsą jų verslo Švenčionėliuose pradžiai), Visuomenės sveikatos biuro direktorė Daiva Vinogradova, Visuomenės sveikatos centro vadovė Jolanta Savickienė, „Dnb Nord“ banko Švenčionių skyriaus vadovė Angelė Nalivaikienė, Švenčionėlių „Maxima“ direktorė Kristina Žiželeva ir Švenčionėlių meno mokyklos direktorė Rita Politienė su kolegėmis.

Šioje gydymo įstaigoje dirbs šeimos gydytojai (V.Paškevičiaus teigimu, jų galėtų įsikurti 5), odontologas ir bendruomenės slaugytojos. Susirinkusiems svečiams buvo surengta ekskursija po pastatą, kuriame be patogių gydytojų kabinetų įrengta ir visus griežtus reikalavimus atitinkanti medicinos atliekų saugojimo patalpa, didžiausi smalsuoliai įkišo nosį net į geoterminio šildymo patalpą, kurio moderni ir ekonomiška sistema jau sėkmingai atlaikė praėjusios žiemos speigus.

O už Ramunės ir Viktoro Paškevičių sėkmę širdingai pakėlėme ir po šampano taurę.

Irena POŽĖLIENĖ