Mes turime 401 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2738
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18939
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94969
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Interaktyviosios TV galimybės: senutėlis televizorius krečia stebuklus

2012 m. rugsėjo 29 d. šeštadienis Nr.74 (1217)

Kai žiūrovų nebestebina nei televizijos kanalų gausa, nei skaitmeninis vaizdas, į priekį išsiveržia interaktyvioji televizija. Ji net ir turintiems senutėlį namų televizorių leidžia naudotis ypatingomis galimybėmis - jau prasidėjusią laidą žiūrėti nuo pradžių, įsirašyti laidas ir nuomotis filmus.

Tokias galimybes televizijai suteikia internetas – sparčiuoju šviesolaidiniu tinklu teikiama televizija „Interaktyvioji GALA“ žiūrovų laisvalaikį praturtina papildomomis paslaugomis.

 

Aišku ir paprasta naudotis

Pasak Gintaro Lunecko, TEO Švenčionių – Širvintų  klientų aptarnavimo skyriaus inžinieriaus,  šiuolaikiniai televizijos žiūrovai nebežiūri, ką tuo metu transliuoja televizijos programos – jie nori patys valdyti turinį.

„Nuo linijinės televizijos, kai žiūrime tuo metu transliuojamas laidas, sparčiai pereiname prie individualius žiūrovo pomėgius tenkinančio turinio  valdymo – su „Interaktyviąja GALA“ laidas galima žiūrėti nuo pradžių sustabdyti ir pasukti į priekį, įsirašyti pageidaujamas programas ir jas peržiūrėti patogiu metu, užsisakyti papildomus kanalų rinkinius. Dabar televizija nebevaržo  – mėgstamas laidas galima žiūrėti bet kada, kai turite laisvo laiko. Be to, galima įrašyti ne tik pavienes laidas, bet visą kategoriją, pavyzdžiui, informacinio turinio programas ar filmus. Toks spartus progresas skatina fantazijas, o kas bus po metų?“ – sako G. Luneckas ir priduria, kad koja kojon su technologijomis galima žengti tik tinkamai pasirinkus televizijos paslaugų teikėją.

Televizija „Interaktyvioji GALA“ žavi tuo, kad norintiesiems naudotis papildomomis paslaugomis – „Žiūrėti nuo pradžių“, „Mano TV įrašai“ ar „Videonuoma“ – nereikia ypatingos įrangos, pakanka tik namuose esančio televizoriaus ir „GALA“ priedėlio.

Interaktyviosios televizijos populiarumą augina ir paprastos valdymo galimybės – meniu pateiktas aiškiai, todėl visas funkcijas perpranta net su technologijomis „nedraugaujantys“ gyventojai. Pavyzdžiui, vis daugiau klientų peržiūri interneto turinį tiesiog televizijos ekrane – naršo svetainėje „Youtube“, bendrauja socialiniame tinkle „Facebook“, peržiūri tinklalapiuose „Flickr“ ir „Picasa“ esančias nuotraukas.

 

Pamėgti rusiški kanalai

Vaizdo valdymo galimybes suteikianti interaktyvioji televizija turi ir daugiau pranašumų. Žiūrovai gali patys susikurti mėgstamiausių televizijos kanalų tinklelį – užsisakyti papildomus kanalų rinkinius.

Neseniai televizija „Interaktyvioji GALA“ pristatė žiūrovų lauktą rusiškų kanalų rinkinį: istorijos slėpinius ir gamtos kerus atskleidžiantis pažintinis kanalas „Moja Planeta“, informacines ir pramogines laidas kuriantis TVCI, daugiau kaip 1 000 naujų ir seniai pamėgtų filmų bei serialų rodantis „Dom Kino“, Rusijos ir Ukrainos žvaigždžių muzikinius klipus transliuojantis „RuMusic“, programas vaikams ir jaunimui rodantis kanalas „Karusel“, istorinis – „Vremia“ ir gurmanams skirta programa „Telekafe“.

Šį rinkinį užsisakę klientai tik už 5 Lt per mėnesį gali matyti net 7 populiarius kanalus rusų kalba.

 

Kiekvienam – pagal pomėgius

Televizija „Interaktyvioji GALA“ pasirūpino ir spalį prasidėsiančių „Turkish Airlines“ Eurolygos krepšinio komandų kovų laukiančiais žiūrovais. Jau dabar jie gali užsisakyti „Viasat sporto“ kanalų rinkinį, kuriame yra „Viasat Golf“, „Viasat Premier League“, „Viasat Motor“ ir „Viasat Sport Baltic“. Įsijungus pastarąjį kanalą dar šį rudenį galima stebėti populiariausias sporto varžybas: Eurolygą, futbolo UEFA čempionų lygą, Anglijos „Premier League“, „Formulė-1“ ir kt.

Dar daugiau filmų nei siūloma pagrindiniame kanalų sąraše žiūrovai randa kanalų rinkinyje „Viasat filmų“: kino juostas be reklaminių intarpų rodantis „TV1000 Premium“, populiariausių pasaulio filmų kanalas „TV1000“, geriausias veiksmo ir kriminalines dramas, o vakare – ir erotinius filmus rodantis „TV1000 Action“ bei rusiškiems filmams skirtas kanalas „TV1000 Ruskoje Kino“.

Už papildomą mokestį klientai gali pasirinkti „Viasat sporto“ bei „Viasat filmų“ kanalų rinkinius, arba abu kanalų paketus viename „Viasat combo“.

 
Reklaminis skydelis