Mes turime 200 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4240
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21582
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:65565
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Brandos atestatai įteikti 335 abiturientams

2012 m. liepos 18 d.,trečiadienis Nr.54 (1197)

Baigėsi ilgas ir įtemptas abitūros egzaminų ir rezultatų laukimo laikotarpis. Vieni patenkinti galutiniais rezultatais, kitus įvertinimai nuvylė, bet visais atvejais vienas jaunų žmonių 12 metų trukęs gyvenimo etapas baigtas. Prieš akis – nauji išbandymai. O mokyklos baigimą vainikavo graži išleistuvių šventė, kurios metu buvo įteikti brandos atestatai. Jų rajone šiemet įteikta 335. Brandos atestatus su pagyrimu gavo 22 abiturientai.

Gausiausią abiturientų būrį į gyvenimą šiemet išlydėjo Švenčionių Zigmo Žemaičio gimnazija. Čia brandos atestatus per gimnazijos brandos atestatų įteikimo šventę gavo 109 abiturientai, iš jų 7 su pagyrimu.

Liepos 13 d., penktadienį, vykusi Švenčionių Zigmo Žemaičio gimnazijos brandos atestatų įteikimo šventė prasidėjo Šv. Mišiomis persikėlė į Švenčionių kultūros centrą. Abiturientų pasveikinti atvyko ir keletas garbingų svečių: LR Seimo pirmininko pavaduotoja Česlovas Juršėnas, LR Seimo narys Konstantas Ramelis, Darbo partijos pirmininko pavaduotojas Šarūnas Birutis, kuris ne tik pasveikino abiturientus, bet ir kiekvienam įteikė po dovaną – LR Konstituciją.

Algis JAKŠTAS