Mes turime 316 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5404
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19264
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91621
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Prie Švenčionių parko žydi gėlės

2012 m. birželio 6 d.,trečiadienis Nr.43 (1186)

Švenčionių centras vėl sužydo gėlėmis. Iniciatyvių žmonių ir verslininkų pastangomis Švenčionių miesto parko prieigos vėl sužydo gėlėmis.

Miesto seniūnė Ina Sinienė ir rajono savivaldybės tarybos narė, Švenčionių kultūros centro darbuotoja Jolanta Olechnovič sumanė ne tik prisodinti į paruoštą plotą vasarinių gėlių, bet ir įrengti alpinariumą. Kaip ir kasmet daug gėlių priaugino ir miestui padovanojo Regina Leipuvienė, Švenčionių turguje savo išaugintomis gėlėmis prekiaujantys ne mūsų rajono verslininkai Vaidas Gaižutis, Valdas Šerėnas ir Rimantas Jurėnas. Alpinariumui reikalingų akmenų išsirinkti pasiūlė klebonas Vidas Smagurauskas, daugiamečių gėlių daigų dosniai atsiuntė ir Švenčionėlių miesto kultūros centras, nuo seno garsėjantis savo išpuoselėta aplinka.

Į darbą kibo visi draugiškai: Švenčionių miesto seniūnijos, kultūros centro, papildomo ugdymo centro kolektyvai, jaunimo organizacija „Darbas“.

Kelios valandos draugiško darbo, ir gėlynas jau džiugino akį. Juolab, kad jaunimas iš begonijų išsodino dvi širdis, simbolizuojančias švenčioniškių meilę savo miestui.

Irena POŽĖLIENĖ
 

 
Reklaminis skydelis