Mes turime 263 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:696
mod_vvisit_counterŠią savaitę:25826
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:73152
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nudžiugink tėtį dovanomis iš „Tele2“

2012 m. birželio 2 d.,šeštadienis Nr.42 (1185)

Ko tėtis nori dovanų savo šventės proga? Telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ atsakymas – tėtis nori visko: daug minučių pokalbiams, SMS ir megabaitų naršymui bei gero išmaniojo telefono. Tėvo dienos proga „Tele2“ viską, ko reikia tėčiui, siūlo už mažą kainą. Nudžiuginkite tėtį!

 

Daug už mažą kainą

Siūlomas „Tele2“ paslaugų planas „300“ leidžia kiekvieną mėnesį visuose Lietuvos tinkluose nemokamai kalbėti 300 minučių. Tai galima daryti už nedidelį minimalų prakalbamą mokestį – 15 litų per mėnesį.

Jei tėtis mėgsta ne tik skambinti, bet siųsti SMS bei naršyti internete, paslaugų atsargą galima papildyti už mažą kainą. Vos už 5 litus per mėnesį galima gauti net 100 megabaitų naršymui ir 1000 SMS žinučių.

Arba už papildomus 7 litus per mėnesį galima iškart imti daugiau – 200 megabaitų naršymui ir 1000 SMS žinučių.

„Tėvo diena yra puiki proga jį nudžiuginti, ir mes galime padėti tai padaryti. Siūlome tėčiams mobiliuoju telefonu bendrauti už mažą kainą, nes tai aktualu visiems. Jei tėtis mėgsta bendrauti trumposiomis žinutėmis arba naršyti internete, galės mokėdamas nebrangiai daryti ir tai. Visiems tėčiams patiks tokia dovana“, - sako Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.

Specialiu šventiniu „Tele2“ pasiūlymu galima pasinaudoti sudarius sutartį internetu ar „Tele2“ prekybos vietose.

 

Geram tėčiui – geras telefonas

Mokėjimo planą „300“ pasirinkus dvejų metų laikotarpiui, už 1 litą galima pasiimti išmanųjį telefoną „Huawei Honor“ arba „Samsung Galaxy Plus“. Už juos mokamas 35 litų telefono mėnesio mokestis.

Už 1 litą su dvejų metų sutartimi galima gauti ir dar geresnius telefonus „Samsung Galaxy S2“ arba „Nokia Lumia 800“. Mėnesio telefono mokestis už juos yra 60 litų.

Visi šie telefonai – išmanieji. Jais tėtis galės ne tik skambinti ir rašyti žinutes, bet ir naudotis visomis interneto ir papildomų parsiunčiamų programėlių teikiamomis galimybėmis.

Rinkos analizės ir tyrimų bendrovės RAIT kovo mėn. atliktos apklausos duomenimis, „Tele2“ yra populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas operatorius Lietuvoje. Beveik pusė apklausos dalyvių teigė, kad naudojasi „Tele2“ paslaugomis. Du iš trijų apklaustųjų tvirtina, kad „Tele2“ siūloma paslaugų kaina – mažiausia.