Mes turime 448 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4600
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14787
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90817
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Motinos dieną „Tele2“ kviečia būtinai paskambinti mamai

2012 m. balandžio 28 d.,šeštadienis Nr.33 (1176)

Ar jau sugalvojote, ką pirmąjį gegužės sekmadienį pasakysite ir ko palinkėsite brangiausiam pasaulyje žmogui – savo mamai? Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ kviečia nešykštėti gerų žodžių, jeigu Motinos dieną nepavyktų aplankyti mamos, būtinai jai paskambinkite ir išsakykite pačius gražiausius jausmus. Kalbėkite nevaržydami savęs: pasirinkus „Tele2“ mokėjimo planus, su artimaisiais galima bendrauti dar ilgiau ir pigiau.

 

Nemokami pokalbiai su artimaisiais

Naujasis „Tele2“ paslaugų planas „50“ leidžia kiekvieną mėnesį visuose Lietuvos tinkluose nemokamai kalbėti 50 minučių. Tai galima daryti už itin mažą minimalų prakalbamą mėnesinį mokestį – jis siekia vos 4 litus.

Dar daugiau galimybių bendrauti su artimaisiais suteikia „Tele2“ paslauga „Šeima ir draugai“. Pasirinkus ją, su artimaisiais „Tele2“ tinkle galima kalbėti visiškai nemokamai. Vienas vartotojas gali pasirinkti iki 5 numerių, į kuriuos skambučiai nieko nekainuos. Mėnesinis paslaugos mokestis – 1 litas už vieną pasirinktą numerį.

„Tokios šventės kaip Motinos diena suteikia progą artimiausiems žmonėms pasakyti, kokie jie mums svarbūs. Siūlydami naujuosius planus bei paslaugas siekiame bendravimą su artimaisiais padaryti kuo paprastesnį ir pigesnį, kad kiekvienas galėtų nuolat puoselėti ryšius su brangiausiais žmonėmis ne tik per šventes, bet ir kasdien“, - sako Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.

Norint užsisakyti paslaugą „Šeima ir draugai“ tereikia išsiųsti SMS numeriu 1572. Žinutėje būtina įrašyti žodį PORA ir pašnekovo, su kuriuo norite kalbėti nemokamai, telefono numerį. Tą patį turėtų padaryti ir pasirinktas pašnekovas – tą pat dieną išsiųsti žinutę su žodžiu PORA ir jūsų telefono numeriu.

 

Dar pigesnės paslaugos PILDYK vartotojams

Itin pigūs pokalbiai bei žinutės prieinami ir išankstinio mokėjimo paslaugos PILDYK vartotojams. Užsisakius paslaugą PLIUS, siųsti SMS ir kalbėti visuose Lietuvos tinkluose galima mokant vos 8 centus už pokalbio minutę ar išsiųstą žinutę be jokių sujungimo mokesčių. Tokie tarifai taikomi išsiuntus žinutę su žodžiu PLIUS numeriu 1556 (žinutės kaina – 0,15 Lt). Užsakyta paslauga galios 30 dienų, jos kaina – 3 Lt/mėn.

Statistika liudija, kad Lietuvos vartotojams galimybė daug ir laisvai kalbėti – labai svarbi. Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, būtent „Tele2“ klientai mobiliaisiais telefonais kalba daugiausiai. Praėjusiais metais „Tele2“ taip pat aptarnavo didžiausią pokalbių srautą Lietuvoje.

Rinkos analizės ir tyrimų bendrovės „RAIT“ kovo mėn. atliktos apklausos duomenimis, „Tele2“ yra populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas operatorius Lietuvoje. Beveik pusė apklausos dalyvių teigė, kad naudojasi „Tele2“ paslaugomis. Du iš trijų apklaustųjų tvirtina, kad „Tele2“ siūloma paslaugų kaina – mažiausia.
 

 
Reklaminis skydelis