Mes turime 365 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4611
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20812
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96842
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Gražų savaitgalį aptemdė skaudūs įvykiai keliuose

2019 m. rugsėjo 11 d., trečiadienis, Nr.66 (1886)

Šeštadienį į baisiausią avariją Vilniuje pateko mūsų rajono gyventojai, vairuotojas patyrė traumas, keleivis žuvo. Jų automobilį, važiavusį pagrindiniu keliu, taranavo neatsargiai sukęs į kairę automobilis, kurio vairuotojas žuvo.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, savaitgalį, rugsėjo 6-8 d., šalies keliuose policija užregistravo 196 eismo įvykius, 41 eismo įvykio metu buvo sužeisti 59 žmonės. Savaitgalio eismo įvykiuose žuvo du žmonės, 49 metų vairuotojas ir 71 metų keleivis (Švenčionių rajono gyventojas). Dėl eismo įvykių pradėta 14 ikiteisminių tyrimų.

Tarp sužeistųjų eismo įvykiuose daugiausia keleivių - 26 žmonės, taip pat sužeista 14 automobilių vairuotojų, 7 motociklų vairuotojai, 1 mopedo vairuotojas, 6 pėstieji, 5 dviračių vairuotojai. Penktadienio-sekmadienio įvykiuose sužeisti 4 nepilnamečiai. Savaitgalį užregistruota 11 eismo įvykių, kuriuose dalyvavo neblaivūs vairuotojai.

Skaudžiausia avarija, prikausčiusi visuomenės dėmesį, įvyko šeštadienio popietę, apie 13 val. 43 min., Vilniuje, Nemenčinės pl. ir Laurų g. sankryžoje. Automobilis „Honda CRV“, vairuojamas 49 metų vyro, pirminiais duomenimis, sukdamas į kairę, nepraleido ir susidūrė su priešpriešiais tiesiai važiavusiu automobiliu „Audi A6“ , kurį vairavo 34 metų vyras (Švenčionių r. gyventojas). Per eismo įvykį žuvo automobilio „Honda CRV“ vairuotojas ir automobilyje „Audi A6“ važiavęs 71 metų keleivis (vairuotojo tėvas).

Sužeistos 4 automobilyje „Honda CRV“ važiavusios keleivės (79 metų, 49-erių metų ir dvi 52 metų moterys). Taip pat sužeisti automobilio „Audi A6“ vairuotojas ir 55 metų keleivis. Visi sužeistieji gydomi ligoninėje. Įvykio vietoje dirbo net 6 medikų ir 2 ugniagesių gelbėtojų komandos.

Dėl eismo įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tos pačios dienos rytą, šeštadienį., apie 10 val. 15 min., Raseinių r., kelyje Vilnius-Klaipėda automobilis „Chrysler“ įvažiavo į pirmoje juostoje sustojusį automobilį „VW Sharan“. Pirminiais duomenimis, sužaloti 6 asmenys.

Palangoje alaus prisigėręs jaunuolis išvertė tvorą ir įskrido į privataus namo kiemą. Sunku pasakyti, kas taip skubino žmones lėkti, nesilaikyti eismo taisyklių arba temdė protą, kad prie vairo sėdo neblaivūs, bet pasekmės labai skaudžios. Pakartotinai įkliuvęs policijai neblaivus vairuotojas, mūsų rajono gyventojas, pasitraukė iš gyvenimo.

Pastebima, kad su alkoholiu ima varžytis greitis: savaitgalio reidai Kauno apskrityje parodė, kad greičio mėgėjai net nustelbia neblaivius vairuotojus.

Mūsų inf.

 
Reklaminis skydelis