Mes turime 370 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2482
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18683
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94713
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Tik atidarė – ir vėl uždarė...

2019 m. liepos 20 d., šeštadienis, Nr.52 (1872)

Visai neseniai savivaldybė paskelbė, kad pagaliau pradeda veikti nuo praeitos vasaros prastovėjusios nenaudojamos požeminės konteinerinės aikštelės. Lyg vėjas iš aikštelių nupūtė senuosius konteinerius, o prie naujų priklijuoti grėsmingi užrašai bylojo, kas laukia tų, kurie neteisingai rūšiuos ar netinkamus daiktus mes. 

Rūšiuoti tai rūšiuoti, žmonės pamažėle ėmė pratintis prie naujovės, ir staiga bac – nauji įspėjimai:  „Dėl techninių nesklandumų surūšiuotų šiukšlių į naujus konteinerius nemesti“. Vėl, lyg lydekai paliepus, sugrįžo senieji konteineriai. Gerai, kad komunalininkai jų „nerealizavo“, kaip kažkada smėlio barstytuvą. Tada gatves teko barstyti kastuvais, o dabar kaip šiukšles būtų rinkę?

Kokie gi tie techniniai nesklandumai? Šaltinių teigimu, sulūžo šiukšliavežė, turėjusi tas šiukšles iš požeminių konteinerių surinkti. Štai tau, boba, ir devintinės... Konkursas dėl šiukšlių išvežimo vyko vos ne metus, o šiukšlių nėra kam vežti. Vėl laimėtojas nepasirengęs darbui?

Bandėme šio „cirko“ priežastis operatyviai sužinoti iš pačios rajono valdžios, bet, panašu, kad šiais laikais su valdžia taip nebūna. Ryte oficialiu darbiniu elektroniniu paštu išsiuntėme porą paprastų klausimų didžiausiai šiuo metu valdžiai, bet iki vakaro taip ir neatsakė. Ką gi – lauksime, kol valdininkai ims gerbti Visuomenės informavimo įstatymo 6 straipsnį ir savo rinkėjus, bent jau SAVO.

Algis JAKŠTAS

 
 
Reklaminis skydelis