Mes turime 301 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5398
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23942
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:71268
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Į šventę – visa šeima!

2019 m. liepos 20 d., šeštadienis, Nr.52 (1872)

Tinklaraščio ir vaikiškos knygelės „Linksmorijos“ autorė Inga Kanišauskė ir Švenčionėlių kultūros centras šį šeštadienį, liepos 20 d., nuo 11 val. kviečia šeimas su vaikučiais į šventę po atviru dangumi pievutėje prie Švenčionėlių geležinkelio stoties.

Apie Ingą, jos kūrybą ir veiklą „Švenčionių krašto“ laikraštyje buvo rašyta jau ne kartą. Jauna kūrybinga moteris kilusi iš Švenčionėlių. Kurį laiką su šeima gyvenusi užsienyje, dabar – Panevėžyje, ji nepamiršta ir gimtųjų Švenčionėlių, kur gyvena artimieji ir draugai.

Švenčionėlių bibliotekos vasaros lauko skaitykloje „Pelėdos dvaras“, kitose mūsų rajono ir kaimyninių bibliotekose buvo labai šauniai surengti ir Ingos Kanišauskės susitikimai su mažaisiais skaitytojais ir knygutės „Linksmorijos“ pristatymai. Autorė papasakojo apie jos knygutę vaikams, pasidalino linksmomis istorijomis ir šauniais laisvalaikio praleidimo būdais, taip pat vyko ir kūrybinės dirbtuvėlės vaikams. O šią vasarą Inga į Švenčionėlius sugrįžta su šeimos švente po atviru dangumi, kurio principas: mamos – mamoms. Pasak I.Kanišauskės, kadangi Panevėžyje tokia šventė puikiai pavyko, tikimasi ir Švenčionėliuose pradžiuginti jos dalyvius. juolab, kad prie jos jungiasi ne tik renginių organizavimo profesionalai – Švenčionėlių kultūros centras, bet ir daug veiklių entuziastų.

Visi, kam svarbi šeima, įdomi kūryba, renginiai šeimoms ir mažiesiems bei, žinoma, rėmėjai, gali susisiekti su Inga el. p.: linksmorijos@gmail.com arba FB profilyje – Linksmorijos.

Mūsų inf.