Mes turime 420 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4080
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20281
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96311
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Protų mūšis „Zigmuko protai 2019“

2019 m. birželio 22 d., šeštadienis, Nr.46 (1866)

Paskutinė mokslo metų diena Švenčionių Zigmo Žemaičio gimnazijoje prasidėjo aktų salėje, kur vyko protmūšio „Zigmuko protai 2019“ finalas. Trys komandos, patekusios į finalą, turėjo atsakyti į protmūšio klausimus, sudarytus pagal knygą „1000 klausimų ir atsakymų“. Ši knyga buvo parengta pagal televizijos projektą „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“. Patikėkite, lengva tikrai nebuvo. Visiems buvo įdomu ir naudinga prisiminti, sužinoti, pamąstyti.

Po kelių turų kompetentinga gimnazijos mokytojų žiūrisuskaičiavo rezultatus ir kantriai laikė paslaptyje nugalėtojų komandos pavadinimą, kad galėtų paskelbti laimėtojus mokslo metų baigimo šventės metu.

O nugalėtojais tapo jauniausi mūsų gimnazijos mokiniai – 1B klasė! Jų komandoje dalyvavo penki mokiniai ir dvi mamos, tiksliau klasės auklėtoja ir informacinių technologijų mokytoja. Mokiniai džiaugėsi iškovotomis pergalėmis, įgytomis žiniomis, nauja patirtimi. Nugalėtojų komanda buvo apdovanota naujais baltais skėčiais su gimnazijos šimtmečiui sukurtu ženklu!

Diana GALATILTIENĖ

Švenčionių Z.Žemaičio gimnazijos anglų kalbos mokytoja ekspertė

 

 
Reklaminis skydelis