Mes turime 268 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2870
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21414
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:68740
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Startuoja 5-oji akcija „Darom“

2012 m. balandžio 4 d., trečiadienis Nr.27 (1170)

Šių metų balandžio 21-ąją (šeštadienį) „Darom 2012“ organizatoriai ir vėl kviečiame visus aktyvius, draugiškus, ir atsakingus žmones tapti savanoriais ir prisijungti tvarkant mūsų miestus bei apylinkes!

Galima didžiuotis, kad Lietuva buvo viena iš pirmųjų šalių, prieš penkerius metus palaikiusių akciją „Darom“, ir viena iš keleto, pavyzdingai ją kasmet rengiančių. Kiekvienais metais į kvietimą vienytis šalies švarinimui atsiliepia vis daugiau tautiečių. Žmonės pamažu pradeda suvokti, kad esame atsakingi ne tik už tvarką savo kieme, bet ir visoje šalyje.

Šiais metais rengiama „Darom“ akcija bus jubiliejinė, 5-oji. „Darom 2012“ jau žengė žingsnį ir tarptautinio projekto link. Europarlamentas patvirtino „Darom Global 2012“ deklaraciją, todėl projektas jau vyksta ne tik Baltijos šalyse, bet daugiau kaip pusėje pasaulio valstybių.
Kaip ir kiekvienais metais, akcija „Darom“ vyks visoje šalyje. Dalyviai raginami burtis ne tik numatytuose švarinimosi taškuose mieste, bet ir už gyvenviečių ribų esančiose apleistose teritorijose: vandens telkinių pakrantėse, pakelėse, pamiškėse ir kt. vietose.

Visus, neabejingus gamtai ir norinčius prisidėti prie šios gražios idėjos įgyvendinimo, organizatoriai kviečia apsilankyti internetiniame puslapyje www.mesdarom.lt.

Švenčionių rajone talka vyks balandžio 20 d.