Mes turime 304 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3671
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13858
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89888
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Paskaitoje pristatyta kompanijos TIENS veikla ir sveikatinantys produktai

2019 m. balandžio 6 d., šeštadienis Nr.26 (1846)

Kovo 28 d. Švenčionėlių bibliotekoje klausėme paskaitos TIENS produktų įtaka organizmui“. „TIENS Group“ turi filialus 110 valstybių ir yra sėkmingai veikianti tarptautinė organizacija, lyderiaujanti pasaulyje tiesioginės prekybos srityje, siūlanti platų asortimentą, apimantį maisto papildus, sveikatinimo įrangą, grožio bei namų priežiūros gaminius. Siekdama savo tikslų, tobulina paslaugas ir modernizuoja veiklos sritis. 190 pasaulio šalių džiaugiasi natūralių, sveikų garsios kinų bendrovės TIENS gaminių teikiama nauda. Bendrovės kruopščiai parinktas sveikatos priežiūros gaminių asortimentas yra puikus 5000 metų kinų sveikatos tausojimo pavyzdys. Kinų žinios apie sveikatą atsako į klausimus, kaip išlikti sveikiems, o pažangiausi tyrimai padeda pasiekti dar geresnių rezultatų.

TIENS atstovė Edita paskaitos metu pristatė keletą produktų. TIENS antilipidinė arbata - tai vaistažolių derinys, kuriame yra šešios žalios arbatos rūšys, lotoso šaknis, penkiaskiaučių driekių. Penkiaskiautė driekė Kinijoje dar prieš šimtmečius buvo laikoma stebuklinga ilgaamžiškumo vaistažole. Sakoma, kad penkiaskiautės driekės suteikia energijos ir didina imunitetą, lengvina kraujo tekėjimą kraujagyslėse, todėl buvo vartojamos pirmojo Čin dinastijos imperatoriaus Čin Ši Huango.

Chitozanas – tai natūraliai susidarančios maistinės skaidulos, pasižyminčios puikiomis riebalų sugėrimo savybėmis. Daugiausiai jis yra randamas vėžiagyvių ir vabzdžių kiautuose bei kai kurių rūšių grybų ląstelių sienelėse. Chitino skaidulos suriša ir pašalina iš virškinimo sistemos toksinus ir nereikalingus riebalus. Jos sumažina mažo tankio cholesterolio kiekį kraujyje. Reguliariai vartojamas preparatas padeda kontroliuoti metabolizmo procesus ir kraujo cirkuliaciją.

TIENS „Nutri-Shape“ kokteiliai. Jų yra šokolado ir braškių skonių. Šie kokteiliai sukurti panaudojus mokslines žinias, kad atitiktų visus sveikos gyvensenos reikalavimus. Juose yra didelis kiekis naudingų augalinių baltymų, kurie padeda užtikrinti raumenų masės didėjimą. Sudėtyje esantys vitaminai B ir C, geležis bei magnis prisideda prie normalios energinių medžiagų apykaitos ir padeda mažinti nuovargį. Sudėtyje esantys vitaminai B, C, ir E, varis, manganas, cinkas bei selenas padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Tai maistas, kurio vienoje porcijoje yra visų maistingųjų medžiagų, reikalingų organizmui (200-250 kcal vienoje porcijoje).

Paskaitos metu buvo galima plačiau susipažinti, paskanauti. Sekantis susitikimas bus lenkų namuose (Švenčionių g. 48) balandžio 10 d. 17 val. 30 min.

Tų, kas sveikatinasi ir nori sveikatintis su TIENS kompanijos gaminiais, laukia dovanos.

Informacija pasiteirauti: +370 698 15558 – Antanas.

Antanas PETKŪNAS

 

 
Reklaminis skydelis