Mes turime 294 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5097
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15284
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91314
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Dingusią moterį Švenčionėliuose policijos pareigūnams padėjo surasti pasieniečių kinologas su šunimi

2019 m. kovo 23 d., šeštadienis Nr.22 (1842)

Vilniaus AVPK Švenčionių rajono policijos komisariato pareigūnai, pasitelkę į pagalbą kolegas iš Valstybės sienos apsaugos tarnybos Švenčionių užkardos, surado pasiklydusią alzheimeriu sergančią moterį (gimusią 1945 m.).

Kaip informavo Vilniaus apskrities VPK, Kovo 20 d. apie 19 val. 50 min. į Švenčionių rajono policijos komisariato Švenčionėlių nuotolinę darbo vietą kreipėsi švenčioniškis. Vyras pranešė, kad apie 16 val. iš namų išėjo alzheimerio liga serganti žmona ir iki šiol negrįžo. Mobiliojo ryšio telefono moteris su savimi neturėjo. Netrukus buvo paskelbta moters paieška. Kadangi buvo tamsus paros metas, mestos visos policijos pajėgos, paieškoje dalyvavo dingusios moters artimieji, į pagalbą atskubėjo ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos Švenčionių užkardos pareigūnai ir jų kinologas Karen Mesropian su belgų aviganiu Aras. Paieška truko iki 21 valandos. Moteris rasta netoli miesto esančiame miško masyve. Ji net nesuprato, kad buvo pasiklydusi ir nieko neprisiminė. Tik operatyviai sureagavus ir pradėjus paiešką, moters gyvybė buvo išgelbėta.

Policijos departamento inf.