Mes turime 297 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5726
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19586
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91943
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Švenčionėliškių pasirodymas per LTV

2012 m. kovo 28 d., trečiadienis Nr.25 (1168)

Lietuvos vaikų ir moksleivių televizijos konkursas „Dainų dainelė“ tai vienas unikaliausių, daugiausiai dalyvių pritraukiantis, ilgametes tradicijas turintis ir ilgiausiai besitęsiantis respublikinis konkursas. Kas dvejus metus ištisus devynis mėnesius trunkančiame projekte dalyvauja 3 – 19 metų vaikai ir mokiniai iš visų Lietuvos savivaldybių.

Zoninių turų ir televizijos koncertuose pasirodo iki 5 tūkstančių jaunųjų dainininkų, akompanuojančių ansamblių dalyvių. Per visą „Dainų dainelės“ gyvavimo istoriją joje dalyvavo per 200 tūkstančių mokinių. Dar nuo 1974 m. rengiamas konkursas į profesionalaus muziko kelią atvedė jau ne vieną šiandien žinomą Lietuvos dainininką.

Šiais metais Švenčionėlių miestui atstovaus Švenčionėlių meno mokyklos vokalinis ansamblis (vadovas mokyt. Gytis Šalna).

Kviečiame visus jau dabar balsuoti už Švenčionėlių atstovus – Švenčionėlių meno mokyklos vokalinį ansamblį („C“ grupė) – svetainėje http://www.dainudainele2012.lt/balsuok ir stebėti tiesioginį ansamblio pasirodymą per LTV kovo 31 d. 14 val.
 

 
Reklaminis skydelis