Mes turime 370 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2196
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18397
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94427
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Valdininkai darbo metu žvalgo teritorijas mero reklamai?

2019 m. vasario 13 d., trečiadienis Nr.12 (1832)

Šeštadienį spausdinome mūsų skaitytojo atsiųstą nuotrauką ir repliką apie Švenčionėliuose pastebėtą intriguojantį reiškinį: du rajono valdininkai, užimantys labai aukštus postus prie Klipčiaus valdžios sosto, vasario 5 d. 9.30 val. ilgesingais žvilgsniais varstė „Dauniškio“ statybinių medžiagų parduotuvę. Ne mažiau intriguojanti ir „kompanijos“ sudėtis: jaunystėje buvęs mero V.Vigelio patarėjas, o prie liberalų – rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Arūnas Čenkus ir buvęs ilgametis Darbo partijos narys, laikytas V.Vigelio dešiniąja ranka, neseniai mero R.Klipčiaus paskirtas laikinuoju rajono ligoninės vadovu, Antanas Lašinskas. Šie du asmenys jaunystėje, kai dar dirbo Socialinės paramos skyriuje, buvo žinomi kaip neišskiriami draugai. Paskui kažkaip staiga buvo tapę nedraugais. Kaip matome, dabar vėl kartu!

… likimas mėgsta krėsti pokštus: suveda, išskiria ir vėl suveda draugėn...

Kokie svarbūs reikalai privertė mesti darbus ir atginė į Švenčionėlius mokesčių mokėtojų išlaikomus valdžios ponus, kurie tuo metu turėjo rūpintis, pavyzdžiui, kad išliktų rajono ligoninė ir kad joje vyrams netektų gultis į ginekologijos skyrių. Čia ne pokštas. Vidaus ligų skyriuje paliktos tik kelios lovos. Rajono gyventojas skundėsi, kad gripo epidemijos metu ligoninėje laisvų lovų buvo tik ginekologijos-akušerijos skyriuje...

Taigi ką veikia ligoninės vadovas su draugu darbo metu po parduotuvės durimis? Buvome užminę skaitytojams šią mįslę, bet įminimai nespėjo įsisiūbuoti, kai „prabilo“ parduotuvės siena. Todėl pirmadienį įminimai buvo paprasti: „tarnauja savo ponui“, „ieško vietos savo patronui pakabint“ ir pan. O vietos – kiek tik nori. Kiek žinau, niekas iš kandidatų į merus nenori eksponuotis metrinėje „drobėje“ žmonėms virš galvų. Vienų nuomone – įžūlu, kitų – senamadiška.

Dabar jau valdingas žvilgsnis iš po „Dauniškio“ frontono aukštumų „medžioja“ rinkėjus ir ragina už pokyčių pagreitį. Spragos su fizika? Koks pagreitis, jeigu nėra judėjimo?

Irena PAULIUKEVIČIENĖ

 
Reklaminis skydelis