Mes turime 392 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5043
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21244
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:97274
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ Kalėdos: telefonai iki 43 proc. pigiau, o kartu su planais – dovanos

2018 m. gruodžio 22 d., šeštadienis Nr.95 (1819)

„Tele2“ klientams Kalėdos jau prasidėjo – operatorius skelbia įspūdingas nuolaidas telefonams, o kartu su mokėjimo planais nuo 4GB vos už vieną centą dovanoja išmanius įrenginius. Nuo roboto siurblio iki ausinių ar kolonėlės – dovaną išsirinkti galima pačiam.

„Norėjome, kad per šias šventes mūsų klientai galėtų daugiau dėmesio skirti laikui su artimaisiais, o ne rūpesčiams dėl kalėdinių pirkinių ir ypač – išlaidų. Todėl paruošėme sutaupyti padedančių pasiūlymų, su kuriais kartu įgyjama dar ir dovana“, – sakė Vaida Burnickienė, „Tele2“ pardavimų direktorė.

 

„Samsung“ išmanieji – iki 43 proc. pigiau!

Artėjančių švenčių proga, „Tele2“ nuolaidos telefonams siekia net iki 43 proc. ir galioja tiek sudarant 24 mėn. sutartį su bet kuriuo operatoriaus mokėjimo planu, tiek perkant išmaniuosius be sutarties ir mokant visą sumą iš karto.

Šventiniais pasiūlymais itin džiaugtis turėtų „Samsung“ gerbėjai. Grožio filtrą asmenukėms ir 6,0 colio ekraną turintį išmanųjį „Samsung Galaxy A7“ dabar galima įsigyti itin geromis sąlygomis. Sumokėjus pradinę 75 Eur įmoką ir sudarius 24 mėn. sutartį, šis telefonas kainuos tik 9,33 Eur/mėn. Perkant išmanųjį be sutarties, jis kainuos vos 299 Eur (kaina ne akcijos metu – 349 Eur).

Norintys sutaupyti dar daugiau turėtų rinktis vos pernai pristatytą „Samsung Galaxy S8“ – jį dabar galima įsigyti net 310 Eur pigiau. Sumokėjus pradinę 100 Eur įmoką ir sudarius 24 mėn. sutartį, šis išmanusis kainuos vos 12,45 Eur/mėn. Perkant telefoną be sutarties, jis kainuos tik 399 Eur (kaina ne akcijos metu – 709 Eur).

Ieškantiems dar naujesnio modelio siūlomas šiais metais pristatytas, papildytos realybės „Samsung Galaxy S9“. Sumokėjus pradinę 142 Eur įmoką ir sudarius 24 mėn. sutartį, telefonas tekainuos 17,79 Eur/mėn. Perkant šį išmanųjį be sutarties, jis kainuos vos 569 Eur (kaina ne akcijos metu – 859 Eur).

Tai dar ne viskas. Suskubti turėtų ir svajojantys apie vos šį rudenį pristatytus „Apple“ išmaniuosius „iPhone XS“, „iPhone XS Max“ ir spalvinguosius „iPhone XR“. Šiems modeliams dabar taikomos nuolaidos siekia net iki 100 Eur. Su visais kalėdiniais pasiūlymais susipažinti ir jais pasinaudoti galima internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt arba „Tele2“ salonuose.

Telefonams papildomai taikomas valstybės nustatytas laikmenos mokestis. Pasiūlymų ir įrenginių kiekis bei laikas – riboti.

 

Perkant telefoną su planu nuo 4 GB – įspūdingos dovanos

Staigmenų paruošta ir daugiau. Perkantiems bet kurį telefoną su neribotų pokalbių, SMS ir interneto planais nuo 4GB, „Tele2” siūlo kartu pasiimti dovaną vos už vieną centą. Skirtingiems planams paruošti ir skirtingi siurprizai – tereikia išsirinkti.

Šiuo metu neribotas pokalbių ir SMS planas su 4 GB duomenų, sudarius 24 mėn. sutartį, kainuoja tik 11 Eur/mėn., o kartu su juo už vieną centą galima įsigyti „JBL T500“ ausines, išmaniąją apyrankę „Huawei Band A2“ ar magnetinį telefono laikiklį su bevieliu krovikliu „X Move“. Perkantiems šį planą ir telefoną internetu – dovanų pasirinkimas dar didesnis. Galima rinktis ne tik iš išvardintų, bet ir papildomų: „JBL Go 2“ kolonėlės bei karaokė mikrofono su garsiakalbiu „Celly Festival“.

Tiems, kam reikia daugiau duomenų, siūlomas neribotas pokalbių ir SMS planas su 8 GB. Sudarius 24 mėn. sutartį, šis planas kainuos 14 Eur/mėn., o kartu su juo už vieną centą dabar galima įsigyti žvejybą palengvinsiantį išmanų echolotą „Deeper Start“ arba ausines „JBL E55“. Perkant telefoną ir šį planą internetu, minėtų dovanų, iš kurių galima rinktis, sąrašą dar papildo ir IP kamera „Vimtag CP1“ bei apyrankė „Amazfit BIP“.

Kalėdinis pasiūlymas paruoštas ir neribotų pokalbių ir SMS planui su 16 GB. Sudarius 24 mėn. sutartį, jis kainuos 19 Eur/mėn., o kartu su planu už vieną centą šiuo metu galima įsigyti kolonėlę „Harman Onyx 5“. Perkant šį planą ir telefoną internetu, galima rinktis iš minėtos kolonėlės ir roboto konstruktoriaus „Xiaomi Mi Bunny Robot Builder“.

Norintiems naršyti visai laisvai, rekomenduojama rinktis neribotų pokalbių, SMS ir interneto duomenų planą, kuris, sudarius 24 mėn. sutartį, dabar kainuoja 21 Eur/mėn. Kartu su šiuo planu už vieną centą galima įsigyti planšetę „Huawei MediaPad T3 10“, o perkant internetu – ją arba robotą dulkių siurblį „Xiaomi Mi Robot Vacuum“.


Kalėdų proga – dar daugiau gigabaitų!

Tai dar ne viskas – kalėdinis pasiūlymas paruoštas ir neribotų pokalbių bei SMS planui su 2 GB. Sudarius 12 mėn. sutartį, jis kainuos tik 8,50 Eur/mėn. (kaina ne akcijos metu – 9,90 Eur/mėn), o „Tele2“ kas mėnesį papildomai padovanos net 5 GB duomenų! Juos naudoti bus galima visoje Lietuvos teritorijoje.

Pasiūlymų, įrenginių ir dovanų kiekis bei laikas – riboti.
 

 
Reklaminis skydelis