Mes turime 316 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3488
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13675
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89705
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Negražu, Kęstuti Savickai!

2012 m. kovo 17 d., šeštadienis Nr.22 (1165)

Skaitau Kęstučio Savicko, prisistatinėjančio savivaldybės tarybos nariu ir Liberalų sąjūdžio Švenčionių skyriaus pirmininku, aname laikraštyje išspausdintą straipsnį „Esantiems valdžioje kriziniai pokyčiai nė motais“ ir negaliu suprasti: jis rašo apie save – juk jis yra tarybos narys, vadinasi, valdžioje. Geriau pagalvojęs supratau, kad Kęstutis Savickas taip parašyti nesugebėtų. Juk jis nesugebėjo net pirmininkauti elementariam susitikimui Švenčionyse su europarlamentaru Donskiu. Pirmininkauti pasikvietė ignalinietį liberalsąjūdietį Algirdą Radušį, kurį liberalai K.Savicko žodžiais tariant „nusiteikę prakiški/prastumti į Seimą“.

Šiame straipsnyje K.Savickas čiulba: „Nemalonu ir pikta stebėti, kaip valdantieji priima sprendimą dėl Švenčionių r. savivaldybės biudžetinių įstaigų vadovų tarnybinių atlyginimų koeficientų ir priedų nustatymo. Vadinasi, vieni gauna neblogą algą, plius priedai, siekiantys iki 55 proc. neva už papildomą darbą, tačiau eiliniams darbuotojams ir specialistams, kurie dirba iš peties – darbo užmokestis nuolat mažinamas“. Na, ir melagis esi, K.Savickai! Taip, toks sprendimas tikrai priimtas, tačiau to paties laikraščio 1 puslapyje „Ž.K.“ tiesiai nurodyta, kad šis sprendimas priimtas vienbalsiai. Vadinasi, jis priimtas tavo, K.Savickai, ir liberalų bei liberalcentristų balsais. Negražu, K.Savickai, savo priimtus sprendimus taip peikti!

O dėl atlyginimų nuolatinio mažinimo meluoti nereikia. Maždaug prieš porą metų atlyginimus ir pensijas tikrai pamažino, bet ne rajono savivaldybė, nes ji tokios teisės neturi, tai padarė valdantieji konservatoriai ir jūsų, liberalų ir liberalcentristų partijos. Prieš tokį pensijų ir atlyginimų mažinimą balsavo būtent darbiečiai, tvarkiečiai, valstiečiai ir socialdemokratai. Taigi būdamas neeilinis liberalų partijos narys tu netgi prisidėjai prie pensijų ir atlyginimų mažinimo!

Nustebino ir K.Savicko sielojimasis dėl per didelės dotacijos įmonei „Svirka“ lengvatiniam keleivių pavėžėjimui. O juk prieš savivaldos rinkimus jūs pliekėte V.Vigelį, kad savivaldybė mažai skiria lėšų šioms reikmėms, ir žadėjote, laimėjus rinkimus, tą dotaciją žymiai padidinti. Bet tada įmonė „Svirka“ buvo jūsų rėmėja, o dabar V.Bulkai tapus Darbo partijos nariu, jau ir keleivių pavėžėjimui dotacijų nereikia. Negražu atsiversti 180°.

Visgi, manau, kad vargu ar šį straipsnį parašė K.Savickas. Nesugebėtų ir ant savęs tokių nesąmonių nerašinėtų: nesvarbu teisybė, svarbu pasitaškyti purvais.

Geranoriškai patariu K.Savickui: prieš pasirašydamas straipsnį – bent perskaityk jį pats.

Švenčionių miesto gyventojas, prašęs neskelbti pavardės
 

 
Reklaminis skydelis