Mes turime 243 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1210
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11397
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87427
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Anglų kalba atveria duris į galimybių pasaulį

2012 m. kovo 14 d., trečiadienis Nr.21 (1164)

Jau devintą kartą respublikoje organizuojama Lietuvos 11 klasių mokinių anglų kalbos olimpiada, pavadinta „Anglų kalba atveria duris į galimybių pasaulį“. Šių metų kovo 1-3 d. ji vyko Vilniaus karaliaus Mindaugo vidurinėje mokykloje. Į olimpiadą atvyko net 89 mokiniai iš įvairių Lietuvos kampelių. Joje dalyvavo ir Švenčionėlių Mindaugo gimnazijos 3a klasės mokinė Dovilė Milonaitytė, rajoninėje anglų kalbos olimpiadoje užėmusi I vietą.

Dovilė anglų kalbą mokosi aštuntus metus, yra atkakli, reikli sau, daug mokosi ir net turi svajonę studijuoti viename Amerikos universitetų. Galbūt todėl respublikinėje anglų kalbos olimpiadoje Dovilei sekėsi puikiai. Įveikusi užduotis raštu ir žodžiu mergina užėmė II vietą ir buvo apdovanota sidabro medaliu bei Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijos II laipsnio diplomu.

Švenčionėlių Mindaugo gimnazijos bendruomenė šią žinią sutiko džiugiai ir kartu su nuostaba, kadangi pati, kaip mokytoja, respublikoje rajonui atstovauju su Švenčionėlių Mindaugo gimnazijos mokiniais jau trečius metus iš eilės, suprantu, kad laimėti yra labai sunku. Juk įprastai laurus nuskina didžiųjų Lietuvos miestų mokyklų atstovai.

II vietos laimėjimas Dovilei yra paskata ruoštis tarptautiniam anglų kalbos egzaminui. Linkime Dovilei visokeriopos sėkmės ir toliau atkakliai siekti užsibrėžtų tikslų!

Zita KARNECKIENĖ
Švenčionėlių Mindaugo gimnazijos anglų kalbos mokytoja

 

 
Reklaminis skydelis