Mes turime 394 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2991
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19192
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95222
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Padėka Aukščiausiajam už popiežiaus Pranciškaus apsilankymą Lietuvoje

2018 m. spalio 24 d., trečiadienis Nr.79 (1803)

Spalio 21-ąją, sekmadienį, į Švenčionių Visų šventųjų bažnyčią parapijonys rinkosi švęsti 29-ojo eilinio sekmadienio ir padėkoti Aukščiausiajam už popiežiaus Pranciškaus apsilankymą Lietuvoje.

Po šv. Mišių pradžios maldos pirmąjį skaitinį skaitė Jovita Garlaitė, psalmę giedojo „Bela Voce“ solistė Svajūnė, antrąjį skaitinį perskaitė Simona Pošiūnaitė. Aleliuja prieš ir po Evangelijos – Gustė ir Aurelija. Evangeliją paskelbė ir trumpą, prasmingą pamokslą pasakė klebonas Medardas Čeponis. Po bendruomenės maldos, kurią skaitė Aldona Sližauskienė, buvo nešamos atnašos: dvi žvakės, piligrimų, dalyvavusių Vilniuje ir Kaune atnašos ir atnašos Eucharistijos šventimui: komuninė ir Mišių taurė. Mišių metu giedojo vaikų ir jaunimo choras „Bella Voce“ (vadovė Irena Kerulienė) ir parapijos didysis choras (vadovė Jolita Budrytė-Abromavičienė).

Šv. Mišių pabaigoje, klebonas pakvietė arčiau altoriaus vaikus, kurie spalio mėnesį kalbėjo rožinio maldą, pašventino jų rožinius ir škaplierius, įteikė dovanėlių ir palinkėjo jauniesiems maldininkams nepamiršti tradicinės rožinio maldos ne tik spalio mėnesį, bet ir kitomis progomis. Vaikų vardu padėkos žodį klebonui Medardui Čeponiui ir vaikus mokinusiai Teresei Matukienei tarė tėvelių atstovė Jolanta Pranskuvienė.

Gerasis Dievas telaimina visus pamaldų dalyvius…

Mūsų inf.

 
Reklaminis skydelis