Mes turime 301 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:581
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16782
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92812
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Švenčionyse atidaryta automatinė automobilių plovykla

2018 m. rugsėjo 12 d., trečiadienis Nr.67 (1791)

„VIADA“ degalinėje, esančioje Švenčionyse, Vilniaus g. 50a, atidaryta nauja automatinė automobilių plovykla. Šiais metais „VIADA“ degalinių tinklo investicijos į šių naujų automatinių plovyklų atidarymą ir automatinių plovyklų atnaujinimą siekė apie 500 000 eurų. Skubama automobilių plovyklas atidaryti kaip galima greičiau, kad šaltuoju sezonu, kuomet gatvės bus intensyviai barstomos druskomis, klientai galėtų pasirūpinti ir apsaugoti savo automobilius nuo korozijos mūsų moderniose plovyklose.

Dėl patogumo automatinių plovyklų paklausa nuolat auga. Jau kelintus metus pastebima tendencija, kad vis daugiau vairuotojų renkasi ne vien pagrindines plovimo ir džiovinimo, tačiau ir papildomas vaškavimo ar poliravimo paslaugas, todėl itin svarbu degalinėse įdiegti modernias ir kokybiškas automatines plovyklas.

Modernizuotose plovyklose teikiamos automobilio vaškavimo įtrinant šepečiais arba automatinio automobilio kėbulo poliravimo paslaugos. Automatinis automobilio poliravimas užtrunka vos daugiau nei 10 minučių.

Vairuotojų patogumui visur yra įdiegta atsiskaitymo sistema, pakeitusi anksčiau naudotas korteles: vairuotojams išduodamas vienkartinis 14 dienų galiojantis plovimo kodas. Įvedus šį kodą į terminalą, sumontuotą prie plovyklos vartų, iš karto paleidžiama pasirinkta plovimo programa.

Naujoji automatinė plovykla pritaikyta ne tik lengviesiems automobiliams, bet ir platesniems bei aukštesniems automobiliams ar mikroautobusams – iki 2,5 metro pločio ir iki 2,7 m. aukščio.

Mūsų inf.

2018-09-12

 
Reklaminis skydelis