Mes turime 210 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2039
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16038
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:63364
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Norintys pradėti verslą kviečiami pasinaudoti verslo „krepšeliais“

2012 m. vasario 29 d., trečiadienis Nr.17 (1160)

Lietuvoje jau kelinti metai organizuojami verslumą skatinantys „Versli Lietuva“ renginiai. Jų iniciatoriai – VšĮ „Eksportuojančioji Lietuva“ ir Ūkio ministerija – kviečia dalyvauti visus, kuriems įdomus verslas.

Artimiausiu metu toks renginys numatytas ir Švenčionyse, kovo 8 d. 10 val. Švenčionių verslo ir turizmo informacijos centre, Laisvės a. 3 (Nalšios muziejaus patalpose).

Šis „Versli Lietuva“ renginys skirtas svajojantiems apie savo verslą, pradedantiesiems ir jau patyrusiems verslininkams bei moksleiviams. Tuo siekiama padrąsinti žmones kurti savo verslą, suteikti jiems reikalingą informaciją ir realiais pavyzdžiais parodyti savarankiškos veiklos naudą.

Pagrindinis renginio tikslas – nemokamų paslaugų čekiai dalyviams, planuojantiems pradėti savo verslą. Čekiai bus dalinami renginio metu.

Potencialiems verslininkams įteikti verslo pradžios paslaugų čekiai suteikia galimybę vienerius metus naudotis verslo konsultacijų, mokymų ir virtualaus biuro paslaugomis, reikalingomis verslo pradžiai. Pirmųjų metų nemokamą verslo pradžios paslaugų čekį gavęs asmuo savo verslą turi užregistruoti per pusmetį. Čekiai, arba kitaip vadinami „Pirmųjų verslo metų paslaugų krepšeliai“, bus dalinami visiems norintiems pradėti verslą. Jei įmonę įsteigsite per artimiausius šešis mėnesius, galėsite pasinaudoti 50 valandų konsultacijų (įmonės steigimo dokumentų parengimas, buhalterinės apskaitos konsultacijos ir tvarkymas ir t.t.), taip pat 24 valandų mokymų ir virtualaus biuro paslaugomis, t.y., spausdinimas, skenavimas ir pan.

Švenčionių verslo ir turizmo informacijos centro direktorė Violeta Čepukova kviesdama kovo 8 d. 10 val. aktyviai dalyvauti seminare visus, kuriems įdomus verslo kūrimas ir vystymas, sakė, kad renginio dalyviai gaus didžiulį srautą naudingos ir įdomia forma pateiktos informacijos, susipažins su verslo galimybėmis ir galės pasinaudoti čekiais, kurie kitaip dar vadinami „Pirmųjų verslo metų paslaugų krepšeliai“. Renginys nemokamas.

Platesnę informaciją apie paslaugų čekius bei galimybę dalyvauti renginiuose Jums suteiks Švenčionių verslo ir turizmo informacijos centre.

Kontaktai:
Laisvės a. 3, Švenčionys
Tel. (8 387) 51 047
El.p. tania@svic.lt; direktorius@svic.lt