Mes turime 368 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4674
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20875
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96905
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pabradės miesto bibliotekoje – piešimo ir spalvinimo popietė neįgaliesiems „Pasigėrėkime žiedų jūra“

2018 m. birželio 16 d., šeštadienis Nr.44 (1768)

Rytų išminčiai sako: diena be gėlių tolygu dienai be saulės. Kai žmogų supa gėlės, jis jaučiasi emociškai pakylėtas, geresnės nuotaikos ir ramesnis. Sakoma, kad žmogaus kūną ir sielą gydo gėlių išvaizda, spalvos ir aromatai.

Birželio 4 d. Pabradės socialinės globos namų gyventojai kartu su socialinėmis darbuotojomis Vitalija Gurdaniene, Danuta Šostakovskaja bei Kristina Grigienė apsilankė atnaujintoje Pabradės miesto bibliotekoje. Čia vyko piešimo ir spalvinimo popietė neįgaliesiems „Pasigėrėkime žiedų jūra“. Dailės ir spalvinimo užsiėmimai – tai pasaulio pažinimas per spalvas, formas, kontūrus.

Soc. globos namų gyventojams bibliografė Daiva Rimošaitytė papasakojo apie gėlių įvairovę ir pristatė knygas apie gėles, esančias bibliotekos fonde. Šios publikacijos autorė, bibliotekos vedėja Gražina Dargytė susirinkusiems skaitė Anos Saksės knygos „Pasakos apie gėles“ ištraukas.

Būdami vaikais, mes spalviname, tapome ir mėgstame visas vaivorykštės spalvas. Pasigėrėjus Pabradės soc. globos namų 4, 6, ir 8 grupių gyventojų gėlių motyvais surengta dailės darbų paroda „Gėlių grožybė“ pamatai, kad mus supantis pasaulis turi visą ryškiausių spalvų paletę ir yra nuostabus. Jaunuolių darbuose atgyjančios gėlės leidžia pasimėgauti nuostabiais reginiais, nes gėlės teikia mums džiaugsmą, kelia nuotaiką, energiją, kūrybingumą, ugdo meilę grožiui. Ši paroda bibliotekoje veiks visą birželio mėn.

Gražina DARGYTĖ

Pabradės m. bibliotekos – filialo vedėja

 
Reklaminis skydelis