Mes turime 232 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5434
mod_vvisit_counterŠią savaitę:30564
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:77890
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Drifto pirmenybių nugalėtoju tapo švenčioniškis

2018 m. birželio 13 d., trečiadienis Nr.43 (1767)

2018 m. birželio 3 d. Vilniuje vyko Lietuvos drifto Street pirmenybių antrasis etapas, kurio nugalėtoju tapo Švenčionyse įsteigto automobilių sporto klubo „Street Horrors“ narys Arūnas Paulavičius. Varžybose dalyvavo 27 sportininkai iš įvairių Lietuvos miestų. Renginys vyko „Driftlande“ – tai vieta Vilniuje, kur šonaslydžio entuziastai gali legaliai treniruotis ir dalyvauti drifto varžybose.

Nuo ankstaus ryto vykusių treniruočių metu pilotai galėjo susipažinti su trasos konfigūracija. Treniruotės truko iki 13 val., iš karto po jų prasidėjo kvalifikaciniai važiavimai. Kaip ir visuomet, kvalifikacijos metu kiekvienas dalyvis turėjo po tris važiavimus ir buvo vertinamas balais (maksimalus taškų skaičius važiavimo metu – 100 balų). Arūnas Paulavičius kvalifikacijoje surinko 83 balus ir 4-5 vietas dalinosi su taip pat 83 balus surinkusiu Martynu Mažvila (Švenčionėliai). Po kvalifikacinių važiavimų buvo sudarytas porinių važiavimų sąrašas. Nors poriniuose važiavimuose netrūko įtemptų kovų, įveikęs TOP 16, TOP 8 ir TOP 4 porinius važiavimus, Arūnas Paulavičius iškovojo 1-ąją vietą! Sveikiname šį pilotą ir linkime sėkmės artėjančiose varžybose.

Taip pat šis savaitgalis buvo sėkmingas dar dviem „Street Horrors“ klubo nariams – Ernestui Griken, kurio automobilis Vilniaus BMW markės automobilių susitikime nominuotas kaip „Tvarkingiausias Originalas“ ir renginio metu vykusioje rungtyje „Vežimėlio Slalomas“ iškovojo 1-ąją vietą bei Laurynui Rudinskiui, kuris Marijampolėje vykusio „Drift show fest“ metu gavo nominaciją už gražiausiai atrodantį automobilį.

Agnė PAULAVIČIŪTĖ