Mes turime 375 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2960
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28090
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:75416
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kaip ponas Klipčius puotavo, arba Kas faktinis rajono vadovas?

2018 m. birželio 2 d., šeštadienis Nr.40 (1764)

Iki šios kadencijos viskas buvo aišku – visi žinojo, kas yra meras. Pastarųjų metų situacija rajone verčia suabejoti. Oficialiai – Rimantas Klipčius, tarybos nario sūnus. Bet žmonės šneka, kad faktinis rajono vadovas, už akių prezidentu vadinamas, yra mero tėvas Rimas Klipčius. Praėjusi savaitė pažėrė argumentų pastarųjų naudai...

Aną savaitgalį mero tėvas Rimas Klipčius šventė jubiliejų. Tai, koks kilo sujudimas tarp rajono valdininkų, dar labiau verčia suabejoti, ar tikrai tą asmenį rajono galva vadiname. Visą savaitę netilo aptarimai, pasitarimai, patarimai, ką padovanoti, kaip pagarbą išreikšti Rimui Kipčiui, kuris yra mero tėvas. Dar neteko girdėti, kad kur nors tokio perdėto dėmesio susilauktų mero tėvas. Aplink tarybos narius taip pat niekas taip nešokinėja, net kai jubiliejus būna solidesnis ir asmuo nusipelnęs. O čia – tik 60 metų ir tik paprastas tarybos narys, o savivaldybės įstaigų vadovai keturlinki lenkiasi... Pusė savivaldybės ponui lenkėsi, nešė dovanas, o aukštesnio statuso ir puotoje dalyvavo. Ne kur nors savo rajone, kurį kažkuris iš Klipčių valdo, o viešbutyje „Vilnius Grand Resort“. Į puotą sugužėjo gerokai per 200 svečių, daugiausia reikalingi žmonės.

Dalyviai pasakojo, kad pusę vakaro liejosi sveikinimai ir liaupsės, o sutemus jubiliato garbei dangų nutvieskė fejerverkai, galingesni negu Švenčionėliuose per Naujuosius.

Suprantama, 60 metų būna kartą gyvenime. Ir skolų lyg nebūta, ir įkyruolių, dar prieš trejus metus sekiojusių iš paskos dėl tų skolų. Tiesa, vienas svečias vis dėlto leido sau tarstelėti: „Balius balium, o skolas reikia mokėti“.

Asmuo, žinantis viešbučių paslaugų kainas, apskaičiavo, kad tokia puota su nakvyne galėjo kainuoti 20000-30000 eurų. Ar daug kas galėtų sau leisti tokią prabangą? Na, gal nebent koks vienas kitas turtuolis meras.

Mūsų inf., pagal puotos dalyvių pasakojimus