Mes turime 209 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4361
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21703
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:65686
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Vilnietį, atsiskaičiusį padirbtais pinigais, sulaikė Švenčionių policininkai

2018 m. gegužės 23 d., trečiadienis Nr.37 (1761)

Sekmadienio vakarą (gegužės 20 d.) į Pabradėje patruliuojančius Vilniaus apskrities VPK Švenčionių r. PK pareigūnus pagalbos kreipėsi vienas Vilniaus gyventojas. Jis sakėsi yra apgautas. Dvidešimtmetis pasakojo, kaip su savo bendraamžiu bičiuliu Vilniuje, Antakalnio mikrorajone, nežinomam vyrui pardavė lengvojo automobilio BMW priekinį buferį. Už prekę gavo 200 eurų (4 kupiūras po 50 eurų). Kada draugai neužilgo panoro kur nors apsipirkti, vienoje iš sostinės degalinių jų neaptarnavo ir patikino, jog už prekes vaikinų pasiūlyti pinigai yra padirbti. Dėl šios apgaulės pastarieji ir kreipėsi į policiją.

Nukentėjęs vilnietis policininkams aiškino, jog nesąžiningas automobilio detalės pirkėjas gali gyventi Pabradėje, nors konkretaus jo gyvenamosios vietos adreso jis nežinojo. Taip pat pridūrė, kad pirkėjas atsiimti prekės buvo atvykęs su raudonu „Honda Civic“.

Turėdami šiokią tokią informaciją, tačiau operatyviai pradėję paiešką, Švenčionių r. PK Reagavimo skyriaus pareigūnai Ramūnas Rastenis ir Gintaras Šimkūnas jau po valandos minėtą automobilį pastebėjo Pabradėje, prie vienos iš parduotuvių Vilniaus g. Pagalbos į pareigūnus kreipęsis vyrukas atpažino transporto savininką, tuo metu buvusį parduotuvėje. Čia policininkai jį sulaikė ir vėliau pristatė į Švenčionių r. PK. Sulaikomas 24 metų vyras nesipriešino. Įvykį tiria Vilniaus policijos pareigūnai.