Mes turime 322 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1651
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11838
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87868
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Švenčionių policijos komisariato darbuotojai taip pat dalyvavo akcijoje „Darom 2018“

2018 m. balandžio 28 d., šeštadienis Nr.31 (1755)

Kaip ir kasmet, vieno balandžio penktadienio popietę, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių r. PK bendruomenė skubėjo prisidėti prie Lietuvoje organizuojamos aplinkos švarinimo akcijos DAROM.

Gausus būrys komisariato darbuotojų, kartu su Vilniaus regiono apylinkės teismo Švenčionių rūmų darbuotojais, pasiryžo darbuotis Švenčionių girininkijos prižiūrimuose miško plotuose. Girininkas Leonas Zabiela susirinkusius talkininkus tikslingai nukreipė į vietovę, netoli Šilinių kaimo. Čia visi pasklidę po apylinkes rinko per žiemą susikaupusias atliekas. Oras buvo puikus, džiugino akcijos dalyvius ir skatino noriai bei atkakliai darbuotis. Ilgai netrukus šiukšlių maišai buvo pilni, o per metus susikaupusių šiukšlių – kaip nebūta. Visa tai, kas buvo rasta miške ir kaimo prieigose, fiksuota fotonuotraukose.

Kita dalis komisariato darbuotojų, apsiginklavę grėbliais ir šluotomis, kruopščiai švarino savo būstinės pastatų aplinką.

Suprantame, jog siekdami gyventi švarioje aplinkoje, skatinti socialinę tarpusavio sąveiką, bei suburti žmones bendrai teisingai veiklai, kasmet prie šios iniciatyvos turėtume prisidėti ne tik patys, bet ir kitus paraginti labiau rūpintis ir puoselėti aplinką, kurioje gyvename ir dirbame.

Irena POŠIŪNĖ

 
Reklaminis skydelis