Mes turime 177 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:793
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14792
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:62118
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Dalyvaukite apklausoje dėl paramos maisto paketais!

2018 m. balandžio 7 d., šeštadienis Nr.25 (1749)

Kviečiame siūlyti maisto produktus ir higienos prekes, kurios turėtų, jūsų nuomone, įeiti į paramą, skiriamą nepasiturintiems žmonėms iš Europos pagalbos labiausiai skurstantiems asmenims fondo. Visuomenės nuomonė padės suformuoti tinkamiausius „paramos krepšelius“, kurie bus dalinami 2019 m.

Maloniai kviečiame iki 2018 m. balandžio 30 d. teikti savo nuomonę dėl maisto produktų ir higienos prekių rūšių el. paštu: aukse.duksiene@socmin.lt

Siūlomi preliminarūs maisto produktai: kvietiniai miltai, cukrus, aliejus, konservuotos daržovės (pvz., kukurūzai, pupelės, žirneliai ir pan.), konservuotų įvairių dražovių sriuba, makaronai, grikiai, ryžiai, mėsos / žuvies konservai, kondensuotas pienas,  džiovinti vaisiai, sausainiai.

Siūlomos preliminarios higienos prekės: šampūnas, skalbimo priemonės, muilas.

Būtinai išsakykite savo nuomonę arba papildomai nurodykite produktą(-us) ir (ar) higienos prekę(-es), kuri (-ios) būtų svarbios buičiai palengvinti ir turėtų būti paramos krepšelyje.

Atkreipiame dėmesį, kad šviežių produktų tiekti nėra galimybės. Taip pat siekiant užtikrinti lygiateisiškumo principą, paramos krepšeliai yra formuojami visiems asmenims vienodi.

Dėkojame už Jūsų pasiūlymus ir nuomones iš anksto! Tai labai svarbu, nes priimant sprendimus siekiame, kad jie atitiktų žmonių lūkesčius.

SADM inf.