Mes turime 628 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:9546
mod_vvisit_counterŠią savaitę:27967
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:109716
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Pasaulinei vandens dienai – „Zepter“ švaraus vandens problemos sprendimai

2018 m. kovo 24 d., šeštadienis Nr.22 (1746)

Vanduo sudaro beveik 72 proc. žemės paviršiaus, o žmonės naudoja tik 0,03 proc. viso žemėje esančio vandens.

Beveik 70 proc. suaugusio žmogaus kūno masės sudaro vanduo. Vanduo aprūpina ląsteles maistinėmis medžiagomis, šalina kenksmingas medžiagas iš organizmo, palaiko kūno temperatūrą, įtakoja įvairius procesus. Vanduo būtina organizmo funkcionavimo sąlyga. Kiekvieną dieną suaugusiam žmogui reikia nuo 2 iki 3 litrų vandens.

Kad būtumėm sveiki, gyvybingi ir darbingi, vartojamas vanduo turi būti švarus, tačiau dėl žmogaus veiklos vanduo teršiamas įvairiais mikroorganizmais, cheminėmis medžiagomis, pramonės atliekomis ir pan. Mokslininkų teigimu, į mūsų vandenį kiekvieną dieną patenka milijonai tonų įvairiausių teršalų.

Apie švarų vandenį ir jo svarbą žmonijai daug buvo kalbama kovo 22 d. – Pasaulinę vandens dieną. Kovo 20 d., antradienį, „Zepter“ Švenčionėlių biure taip pat buvo surengta paskaita apie švarų vandenį, į ją besidominčius sveika gyvensena, ekologija ir saugia aplinka pakvietė „Zepter“ atstovė Nijolė Šapovala. Visi norintys galėjo nemokamai išsitirti geriamojo vandens kokybę – iš šulinių, iš gręžinių, iš vandentiekio, iš parduotuvėse nusipirktų butelių ir kt. bei sužinoti, kaip visada namuose turėti kokybiško švaraus vandens. „Zepter“ siūlo net kelis efektyvius ir pažangius švaraus geriamojo vandens problemų sprendimus. Tai vandens valymo sistemos „Edelwasser“ ir „Aqueena Pro“. Penkių pakopų vandens filtravimo sistemos lengvai montuojamos, jos taupo ne tik elektros energiją, laiką ir pinigus, bet, svarbiausia, saugo sveikatą, nes įsitaisę tokias geriamojo vandens filtravimo sistemas žmonės visada turės švaraus vandens ir tai bus pigiau negu pirkti geriamąjį vandenį buteliuose ar filtruoti ąsočio tipo buitiniais filtrais.

Beje, nemokamai pasitikrinti geriamąjį vandenį ir sužinoti apie vandens valymo sistemas „Zepter“ biure Švenčionėliuose bus galima visą kovą.

Taigi suskubkite užsukti į „Zepter“ Švenčionėlių biurą (pašto patalpose) arba teiraukitės tel. 33180.